Fenerbahçe'de 3. Dönemine Giren Ali Koç'tan Seçim Sonrası İlk Sözler!

Fenerbahçe'de sandıkta Aziz Yıldırım'ı mağlup ederek yeniden başkanlığa seçilen Ali Koç, seçimin ardından konuştu. Koç, küskünlüklere son vererek sarı-lacivertli kulübün geleceğine odaklanmaları gerektiğini ifade etti.

"Aziz Yıldırım ve ekibine teşekkür ederiyoruz."

media.fenerbahce.org

'Güzel, demokratik, heyecanlı, yeri geldi mi coşkulu, yeri geldi mi gergin bir kongreyi geride bıraktık. Bugün, yaklaşık 28 bin üyemiz oy kullandı. Bu bir rekordur. Türkiye'de hiçbir kulüp bu rakamlara yaklaşamıyor. Her yerde büyüğüz, burada da büyüklüğümüzü gösterdik.

Kongrede yarıştığım sayın Aziz Yıldırım ve ekibine, siz değerli kongre üyelerimize şahsım, yönetim kurulum ve tüm camiamız adına teşekkür ediyoruz.

Bir kaybeden olmasın kazanan olsun o da Fenerbahçe olsun dedim. Şimdi bunu hep birlikte gerçekleştirme zamanı. Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor. Dünyada Fenerbahçeli olmayan taraftarların da izleyeceği, marka değerimizin gelişeceği bir dönem yarından itibaren başlamaktadır.

"Kırgınlıklar bitsin."

media.fenerbahce.org

'Bütün dünyaya Fenerbahçe büyüklüğünü gösterme zamanıdır. Bugün bu camianın bütün renklerini kucaklamak için buradayız. Hiçbir kulüpte olmayan bu dostluğu sahipleniriz. Size şampiyonluk yolunda belli tarihler verdik. Kırgınlıklar bitsin, geçmişi kapatalım ve geleceğe yepyeni bir sayfa açalım. Bu yolda samimi bir şekilde hiç düşünmeden, hesap kitap yapmadan bir adım atan herkese on adım atacağımızdan zerre şüpheniz olmasın. Siz olmasınız bu hayali gerçekleştirmek mümkün değildir.'

"Yarın sabah başlangıcımızı yapıyoruz."

media.fenerbahce.org

'Sizden ricam artık Fenerbahçe'nin Başkanı'nı, hocasını sosyal medyada bir çerez haline getirmeyelim. Bize belden aşağı vuranlara karşı yıkmak istediğimiz sisteme karşı enerjimizi kullanalım. Eminim Riva taraflarında bu sonuçlardan memnun olmayan biri vardır.

Bize karşı güç gösterisi yapanlar çok iyi bilsinler ki ağaçları büyüten gök gürülteleri değil, yağmurlardır. Yarın sabah başlangıcımızı yapıyoruz. Gelin omuz omuza Fenerbahçe'nin geleceğini inşa edelim.'

"Çok teşekkür ediyorum."

media.fenerbahce.org

'Kurullarımıza girmeye kabul eden herkese, son iki dönemde hizmet eden tüm kurul üyelerimize, bu çetrefilli, acımasız ve vicdansız Futbol dünyasına tahammül eden aileme, iki gündür buraya gelen kongre üyelerimize, en büyük hayalimi anlattığım sosyal medyada size hakaret eden, küfür edenlere karşı çok çok teşekkür ediyorum.' 

Ali Koç'un Aziz Yıldırım ile Kürsüye Çıkmadan Önce Söylediği Sözler Dikkat Çekti!
Birlikte Kürsüye Çıktılar! Seçimi Kaybeden Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a Tebrik

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
Anket: Bozkurt İşareti Siyasi Simge mi?
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Macerası Sona Erdi! EURO 2024 Çeyrek Final
YORUMLAR
09.06.2024

ben koça değilde acuna çok uyuz oldum bu seçim süreci boyunca.

09.06.2024

tebrikler Ali Koç bir Fenerbahçe li olarak seni başkan görmüyorum ve görmekte istemiyorum.Ama işte oluyor bazen.Babamında dediği gibi "istemediğin ot burnunun dibinde bitirmiş" bende sordum nasıl kurtulurum diye,babam bana dedi ki.kökünü incitmeden doğal yol ile yok olmasını istiyorsan, mümkünse su verme yeterli olacaktır dedi.Ve şimdi ilk iş yarın kombine niptal etmektir.Teşekkürler sayende bunuda yaptık ya helal olsun sana,.Ama şuç sende değil seni adam sanıp yönetimine alan aziz başkan da üzülme aziz baba efsane olan sen kestane olan her zaman Ali olacaktır.Nokta .

09.06.2024

Aziz başkan Mourinho'yu alıcam demese biz bugün İsmail Kartal editleri izliyoduk başkan yeme bizi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ