Fenerbahçe, Beşiktaş'a Set Vermedi

Erkekler Voleybol 1. Lig'inde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Fenerbahçe 78 dakika süren karşılaşmayı rakibine set vermeden 3-0 kazandı.

İlk sete iyi başlayan Beşiktaş, Klapwick'in sayılarıyla teknik molalara 8-7 ve 16-13 önde girdi. Fenerbahçe, Miljkovic ile köşelerden sayı üreterek skoru 21-21 de eşitledi ve seti de geriden gelerek 25-23 kazandı.

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette Fenerbahçe, teknik molaları 8-7 ve 16-13 önde kapattı. Ataklarını sıklandıran Fenerbahçe, bu seti de 25-18 galip bitirerek 2-0'lık üstünlük kurdu.

Üçüncü sette rakibinin hücumlarını blokta tutan Fenerbahçe, teknik molaları 8-5 ve 16-13 önde geçti. Miljkovic'in iki numarada atakları sonrası Fenerbahçe seti 25-17 ve maçı da 3-0 kazandı.

Fenerbahçe: 3

Beşiktaş: 0

Salon Burhan Felek

Hakemler Serdar Nişancıoğlu, Gökhan Dağ

Fenerbahçe Kemal Kayhan, Arslan Ekşi, İzzet Ünver, Böhme, Miljkovic, Wijsmans (Burak Hazırol, Emin Gök, Erden Çevikel)

Beşiktaş Mithat Uykan, Caldeira, Klapwick, Ferhat Akdeniz, Mustafa Kırıcı, Lamb (Ahmet Karataş, Mustafa Alkan)

Setler 25-23, 25-18, 25-17

Süre 78 dakika (28, 25, 25)

Sporx

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Uzmanlar Şifreler Konusunda Kullanıcıları Uyardı: Aynı Şifreyi Her Yerde Kullanmayın
Sigara Yasağında Yeni Gelişme! Yasaklı Bölgeye İki Yeni Yer Eklendi
Şeyma Subaşı'nın "Bikinili Fotoğraflarımı Bundan Sonra Zor Görürsünüz" Çıkışı Gündem Oldu