Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Turkhis Airlines Euroleague'in 33. haftasında ülkemizi Avrupa'da temsil eden iki ekibimizi karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i konuk ediyor. Euroleague'de normal sezonun sonuna 2 maç kala iki takım da play-offa kalmak istiyor. Büyük heyecana sahne olacak maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar, maçın yayın bilgilerini araştırmaya başladı. Peki, Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Euroleague'de normal sezonun bitimine 2 maç kala derbi heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i konuk ediyor.

media.fenerbahce.org

Fenerbahçe Beko'da son durum

media.fenerbahce.org

Euroleague'de Real Madrid'e 90-75'lik skorla kaybeden Fenerbahçe Beko, bir sonraki maçında Baskonia'ya da 92-69 mağlup oldu ve çift maç haftasından galibiyet çıkaramadı. Son olarak ligde Galatasaray Nef'i konuk eden sarı-lacivertliler, derbiyi 86-64'lük skorla kazandı. Anadolu Efes maçı öncesinde Fenerbahçe Beko, Euroleague puan durumunda 18 galibiyet, 14 mağlubiyetle 6. sırada bulunuyor.

Anadolu Efes'te son durum

Anadolu Efes, son 4 maçından galibiyetle ayrıldı. Basketbol Süper Ligi'nde Konyaspor'u 99-83, Manisa BB'yi de 78-69'la geçen lacivert-beyazlılar, Euroleague'de de Olimpia Milano'yu 89-69, Virtus Bologna'yı da 86-67 ile geçti. Play-off için oldukça kritik olan Fenerbahçe Bek maçı öncesinde Ergin Ataman ve öğrencileri Euroleague puan durumunda 16 galibiyet, 16 mağlubiyetle 10. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

media.fenerbahce.org

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes karşılaşması 6 Nisan Perşembe günü oynanacak. Saat 20.45'te başlayacak olan mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!