Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım PFDK'ya Sevk Edildi

Türkiye Kupası finalindeki Galatasaray - Fenerbahçe maçının ardından sert açıklamalar yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca çirkin ve kötü tezahürattan dolayı Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri de PFDK'ya sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerini, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Aziz Yıldırım'ın Antalya'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası final maçında hakem soyunma odası koridorlarındaki müsabaka hakemine yönelik hakareti ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildiği bildirildi.

Aziz Yıldırım neler demişti?

Aziz Yıldırım: 'Ben Şike Yapmadım Ama Galatasaray Hep Şike Yapıyor'

Aynı maçta, saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat, soyunma odasında yayıncı kuruluşun çekim yapmasına izin verilmemesi ve kupa törenine katılım sağlanmaması suretiyle talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Fenerbahçe'nin de disiplin kuruluna sevk edildiği aktarıldı.

TFF Hukuk Müşavirliğinin, Galatasaray'ı ise kupa finalinde saha olayları, çirkin ve kötü tezahürat ile 6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi dolayısıyla PFDK'ya sevk ettiği kaydedildi.

AA

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı