Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kendisine Küfür Eden Taraftarların Arasına Atladı!

Fenerbahçe ile Galatasasaray arasında oynanan derbi karşılaşması sonrasında Ali Koç taraftarların arasına atladı.

Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Galatasaray'a 3-1'lik skor ile mağlup olan Fenerbahçe, 20 yıllık seriyi sonlandırmış oldu.

Karşılaşma sonrasında ise Ali Koç kendisine küfür eden taraftarların arasına şeref tribününden atladı.

Derbi karşılaşmasını şeref tribününde takip eden başkan Ali Koç, ağır tepkilerin ardından taraftarların olduğu tribüne atladı.

Taraftarlar Ali Koç'u ve Ersun Yanal'ı istifaya davet etti:

Olayların devamına ilişkin görüntülerde bir grup taraftarın Ali Koç'u sakinleştirmeye çalıştığı görülüyor:

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR

orda iki takım oyuncuları da bi gecede bir çoğumuzun bi yılda kazanacağı paranın onlarca katını alıp lüks evlerine gittiler size noluyo onu anlamadım oyuncular bu kadar önemsememiştir yani

23.02.2020

erkeklerin bir orduya ait olma psikolojisi. grup halinde organize hareket edip bir bayrak, bir gaye altinda birlesmek. insanlik tarihinin aslinda savaslar tarihi oldugunu hatirliyarak bu psikolojinin dusunce seklinin en derinlemize kadar isledigini anlamak gerek. futbol ve taraftar psikolojisi bu icgudelere hitap ettigi icin orda bir araya gelen adamlar acisindan maci kazanmak veya kaybetmek herseyin uzerinde bir tutku, bazilari icin colugunun cocugunun bile uzerinde.

23.02.2020

ulan şu adamı da çizgisinden kaydırdık zıvanadan çıkarttık ya helal olsun bize.nedir amk bu kadar büyütülen mevzu ya.ben fenerbahçeliyim.yenilmezlik serimiz elbet bir yerde bitecekti mk nolcaktı 100 yıl mı sürecekti ne var bunda bu kadar küfür edecek milleti çileden çıkartacak ya.yensek ne yenilsek ne mk noluyo ki.rezillik işte başka bişiy değil.

23.02.2020

İşte taraftarlık ile holiganlık bambaşka şeyler. Bir takımı en çok zedeleyenlerden biri de bunlar gibi holiganlar aslında.

23.02.2020

Hep söylerim, futbol %90 oranında avam, kültürsüz kesimin ilgilendiği bir spor dalıdır. Böyle bir sahneyi voleybol ya da bir tenis maçının ardından göremezsiniz.

23.02.2020

katılmıyorum,böyle bir sahneyi manU-Liverpool maçında göremezsin yada el classioc da falan ne bilim avrupanın pek çok ülkesinde göremezsin yani anca işte yunan ligi,rumen ligi,sırp ligi falan denk gelir belki.bizim mental anlamda sıkıntılarımız var millet olarak ben buna yüzde yüz inanıyorum.saygı,centilmenlik,empati bizim millete fasa fiso laf salatası gelir bu sporda da böyle siyasette de sosyal yaşamda da vs biz bu uçlarda yaşadığımız duyguları köreltemedikçe bu sahneler daha çoook yaşanacak

TÜM YORUMLARI OKU (41)