Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Metin Öztürk'e Cevap Verdi "Galatasaray'a Yakıştıramadım" Dedi

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında güncel konulara dair önemli açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe yönetimi olarak bir camiayı temsil ettiğimiz için haksızlığa gelemiyoruz. Adalet istiyoruz" diyen Ilıcalı, "Herhangi bir kavganın içinde olmak istemiyoruz" dedi.

VAR ile ilgili sorunları dile getiren Acun Ilıcalı, "Federasyon Başkanı, 'Ben VAR'daki hatayı kabul etmem' dedi. Sonrasında VAR hataları başlamadı mı? Bunun üzerine de aksiyon almasını bekliyoruz tabii ki" dedi.

"Vura vura indireceğiz" diyen Acun Ilıcalı, "Biz buraya 'Adalet getireceğiz' dedik. Vura vura indireceğiz. Bugün vuracağız, yarın vuracağız. Federasyon başkanımızın da bu konuda kararlı olduğunu düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Yabancı hakem talebini yineleyen Ilıcalı, "Yabancı teknik direktör milli takıma geliyor, yabancı teknik direktör kulüplere geliyor da yabancı hakem neden gelemiyor? Dün Yunanistan derbisi Panathinaikos-Olympiakos maçını seyrettim. Maçın hakemi Alman'dı. Bu kadar" dedi.

Metin Öztürk'ün kendisi hakkındaki sözlerine de değinen Acun Ilıcalı, "Metin Öztürk çapsız bir tip olabilir. Ben bu açıklamaları Galatasaray kulübüne yakıştıramadım. Galatasaray kulübü böyle bir insanı böyle bir görevde tutuyor ve bu şekilde üslup olacaksa uzlaşmadan bahsedemeyiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

Aziz Yıldırım ve Rasim Ozan Kütahyalı Arasındaki Davada İfade Özgürlüğü Kararı Verildi
Galatasaray ve Senegal Milli Takımı Arasında Jakobs'un Sakatlık Tartışması
Benfica'nın Sis Nedeniyle Ertelenen Maçına Kerem'den Halı Saha Yorumu

Popüler İçerikler

Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Sur Cinayetinde Öldürülen İkbal Uzuner'in Babasının İfadesi Ortaya Çıktı: Olay Günü Yaşananları Anlattı!
YORUMLAR

Tarikatçı terör örgütü üyeleri ve terör örgütü finansörleri derhal vatandaşlıktan atılmalı. Çünkü, adliyeler suçluların aklanma karargahı olmuş maalesef...

08.10.2024

Uçağıyla dominik türkiye arası ''bir şeyler'' taşıyamayacak kadar, bahis baronlarının kara paralarını polatlara aklatamayacak kadar, adnan oktar ile aynı kareye giremeyecek kadar çapsız hem de. Haklısın

08.10.2024

sen git yetenek yarismadinda it yarıştır

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ