Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"

Fenerbahçe'de Acun Ilıcalı yaşanan hakem hataları sonrasında açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında hakemlerin çifte standart uyguladığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı gündeme dair değerlendirmeler yaparak Fenerbahçe'ye karşı yapılan hakem hatalarına değindi.

"7. haftadayız Fenerbahçe'nin 7 penaltısı verilmedi. Bu nasıl bir lig?" diyen Acun Ilıcalı, Galatasaray'a şu ana dek 14 sarı kartın çıkmadığını anlattı.

Ilıcalı, "8 hakem hocasının bizzat kabul ettiği gerçeği açıklıyorum şu anda; Fenerbahçe'nin bu sezon resmi olarak verilmeyen penaltı sayısı 6. Bunda hakemler ortak karar aldı. Bu hafta ile 7 oldu. 7'de 7 oldu." dedi.

Acun Ilıcalı, "Kulüp olarak 7 penaltın verilmemiş, rakibinin de 14 tane sarı kartı verilmemiş. Bu lig adil mi şimdi?" dedi. "Futbolun milliyeti olmaz" diyen Ilıcalı "Bana kalsa bugün yabancı hakem getiririm" dedi.

Okan Buruk'un hakeme tehdidine de değinen Ilıcalı, "Okan Buruk hakeme “ Hocam bu penaltıyı verirsen bir daha burada maç yönetemezsin” diyor." dedi ve o andan sonra hakemin değişen tutumuna değindi.

'Aslında Okan Buruk doğru söylüyor, 8 hakemin 8’inin de penaltı dediği pozisyondan bahsediyor. Diyor ki “ 8 hakemin 8’ide penaltı diyor ama sen penaltı verirsen bir daha burada maç yönetemezsin. diyor. İşte Türk futbolunun özeti bu arkadaşlar.'

Taraftarın "ortalığı yakın, yıkın" dediğini söyleyen Acun Ilıcalı böyle bir tutumda olmayacaklarını söyledi.

' 'Haydi saldıralım, yüklenelim' federasyonu değil. Bu federasyon bize sözler vermişi adalet getirmek istiyor. TFF adalet istiyor, biz de adalet istiyoruz. Ayrıcalık istemiyoruz. Bunu başaracağız.'

"İletişimsizlik üzerine bir dünya kurmayacağız" diyen Ilıcalı, "Bu sistemi yıkmaya geldik böyle giderse bu sistemi yıkacağız" dedi.

İlginizi Çekebilir

İbrahim Toraman Milli Takımda Terim Tarafından Mobbinge Uğradığını İma Etti
İspanyol Basını Arda Güler ve Ancelotti Arasında Tartışma Çıktığını Yazdı
Sırbistan'da Penaltı, Kayseri'de Değil: Beşiktaş'ı İsyan Ettiren Pozisyon

Popüler İçerikler

Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Ünlü Gazeteci Güneri Cıvaoğlu Yaşamını Yitirdi
Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
YORUMLAR
01.10.2024

Başarısız olup da bu kadar sağa sola saldıran başka bir yaratık grubu var mıdır acaba

01.10.2024

Kedicik acun, ağlamaya devam et eğlenceli oluyor. Siz böyle konuştukça ne kadar küçük rakip olduğunuzu gösteriyorsunuz. Ne demişti Galatasaraylı taraftarlar? "Gitme sana muhtaçlar, cebinde para, dilinde yalan, muhtaçlar, senin bir ... olduğunu, bir hiç olduğunu, anlamıyorlar, aptallar."

01.10.2024

6 gün önce sayın ali koç'un konuşmaları ''Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Federasyon yetkililerin kendilerine bir sunum yaptığını belirterek "Kendileri bunu açıklayacaktır ama kısacası küçük dilimizi yuttuk diyebiliriz bu konuda. Kendi çektikleri fotoğrafı anlattılar, biz de etkilendik o fotoğraftan." ifadelerini kullandı.'' şaftınız kaydı ya başkanları yalancı ya da ikinci başkanları.

01.10.2024

GS seni evire çevire yendi geçen hafta.. bırak hakemleri hocana bir şeyler söyle gs yi yensen lider gideceksin hikaye anlatma ammk..

TÜM YORUMLARI OKU (21)