Fenerbahçe - Antwerp Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman? İşte Fenerbahçe - Antwerp İlk 11'leri...

Fenerbahçe bu akşam UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. maçında Belçika ekibi Antwerp ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe ilk iki maçta sadece 1 puan alabilirken bu akşam ilk 3 puanı almak için sahaya çıkacak. Antwerp'in ise grupta puanı bulunmazken maçın detayları merak ediliyor. Peki Fenerbahçe - Antwerp maçı saat kaçta? Fenerbahçe - Antwerp maçı hangi kanalda? İşte Fenerbahçe - Antwerp maçı ilk 11'leri ve tüm detaylar...

Fenerbahçe , UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında Belçika ekibi Royal Antwerp’i konuk edecek. Grupta birer beraberlik ve mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe , bir puanla 3. sırada yer alıyor. İlk maçında Almanya ekibi Eintracht Frankfurt ile deplasmanda 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, ikinci haftada ise konuk ettiği Yunanistan temsilcisi Olympiakos’a 3-0 yenildi. Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek bu sezon Avrupa Ligi’ndeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Fenerbahçe - Antwerp Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Ülker Stadı’nda bu akşam oynanacak karşılaşma, saat 19.45’te başlayacak. Rus hakem Sergei Ivanov’un yöneteceği müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

Fenerbahçe - Antwerp İlk 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai, Sosa, Gustavo, Osayi-Samuel, Ferdi, Mesut Özil, Valencia, Berisha

Antwerp: Butez, De Laet, Bataille, Almeida, Verstraete, Yussuf, Vines, Fischer, Gerkens, Samatta, Frey

Gruptaki ilk 2 maçında sırasıyla Olympiakos’a 2-1, Eintracht Frankfurt’a ise 1-0 mağlup olan dördüncü ve son sıradaki Royal Antwerp ise henüz puan elde edemedi.

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü