Fenerbahçe - Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak olan sarı-lacivertliler, maçtan galip ayrılarak şampiyonluk umudunu son haftaya taşımayı hedefleyecek.

Galatasaray'ın olası puan kaybında lig şampiyonu derbide belli olabilir

media.fenerbahce.org

Ligin 34. haftasında evinde Trabzonspor'u 3-1 ile geçen, 35. haftada da ligden çekilen Atakaş Hatayspor'u hükmen mağlup ederek 6 puanı hanesine yazdıran sarı-lacivertliler, şampiyonluk umutlanırını son haftaya taşımak istiyor. Ligi Galatasaray derbisi ile noktalandıracak Fenerbahçe, ezeli rakibinin 5 puan gerisinde yer alıyor.

Antalayspor'da son durum

Ligde geçen hafta Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan ve son üç haftada 2 beraberlik, 1 mağlubiyet yaşayan Antalyaspor ise 38 puanla 13'üncü sırada yer alıyor. Fenerbahçe maçı öncesinde Nuri Şahin'in yönetimindeki Akdeniz temsilcisinde sakat veya cezalı bir futbolcu bulunmuyor.

Fenerbahçe'de 2 eksik

media.fenerbahce.org

Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında iki futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel, Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Kart sınırındaki isimler

media.fenerbahce.org

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesinde 5 futbolcu kart sınırında yer alıyor. Samet Akaydın, Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc ve Gustavo Henrique, Fraport TAV Antalyaspor karşısında kart görmeleri durumunda 37. haftadaki Galatasaray derbisinde görev yapamayacak.

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı ne zaman?

Fenerbahçe - Antalyaspor karşılaşması, 30 Mayıs Salı günü oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadele, beIN Sports 2 ekranlarından yayınlanacak.

Ankaragücü - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!