Fenerbahçe, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a Yanıt Verdi: "Açıklamalarını Üzüntü ile Takip Ettik"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma hakkında 'Taraftar da olsa futbolcu da olsa her iki taraf içinde bir suç işlenmişse soruşturulur.” açıklaması yapmıştı. Fenerbahçe, Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamalarına cevap verdi. Daha sonra Adalet Bakanı Tunç, 'Bir yanlış anlama söz konusu. Fenerbahçe kulübümüzün bir açıklaması olmuş.' diyerek konunun yanlış anlaşıldığını ifade etti.

Fenerbahçe, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Fenerbahçe'nin açıklaması şöyleydi👇

"Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’un bugün basına yansıyan aşağıdaki açıklamalarını üzüntü ile takip ettik."

"Sayın Bakanımız tarafından dile getirilen; 'Görüntüler izlenir. Bu görüntüleri değerlendirecek olan Cumhuriyet Savcılığı. Meşru savunmanın da ötesine geçip karşı tarafa zarar verecek kendi savunmanın ötesine giden bir durum söz konusu mu? Bir saldırı var mı? Taraftar da olsa futbolcu da olsa her iki taraf içinde bir suç işlenmişse soruşturulur.' sözleri"

"Maç boyunca, 90 dakikanın ilk saniyesinden son anına kadar sahaya atılan su şişeleri, kesici aletler, çakmakların, metal paraların olduğu ortamda oyunu oynamaya çalışan,"

"Sahaya atılan meşaleyi eliyle kaldırıp saha dışına atma bilincinde olan, tüm bu baskı, tahriklere rağmen oyuna, sahadaki mücadeleye zarar vermemek adına en ufak reaksiyon dahi göstermeyen Futbol Takımımıza, Teknik Ekibimize ve camiamıza yapılan bir haksızlık olarak kabul ediyoruz."

'Sayın Bakanımızın bu konuda yaşanan tüm bu olayların mağduru ve tek masum tarafı olan Fenerbahçe’yi hedef almayı fırsat kollayanların konuyu çarpıtmalarına izin verecek açıklamaları bizi derinden yaralamıştır.

Söz konusu Fenerbahçe ise bu tavır ve yaklaşımlara alışık olmak zorunda bırakılmamız, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yıllardır anlatmaya çalıştığımız durumdur.

Saygılarımızla'

Fenerbahçe'nin açıklaması👇

twitter.com

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise "Futbolcularla ilgili herhangi bir adli soruşturma söz konusu değil" açıklamasında bulundu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamaları👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Trabzon Havalimanı’nda Fenerbahçe Tişörtüyle Gezen Genç Kalabalıkla Tartıştı: "Beni Linç Edin, Beni Dövün"
Fatih Altaylı Trabzonspor-Fenerbahçe Maçındaki Olayları Yorumladı: "Sahada Tepinip El-Kol Yapmak Neyin Nesi?"
Acun Ilıcalı'dan Hakem Halil Umut Meler'e Sert Çıkış: 'Acilen Hakemliği Bırakmalı'
Yılın Transfer Hamlesi: Saliha Şahin Sultanlar Ligi'ne Geri Dönüyor!
Trabzonspor-Fenerbahçe Maçında Koridorda Neler Yaşandı? "Osayi-Samuel Bayıldı"

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
YORUMLAR
19.03.2024

Ne bekliyorsunuz? %65'lik potansiyeli var. Suçu tamamen örtbas edemeyeceklerine göre haklı tarafa da olayı yıkacaklar ki sıkıntı çıkmasın!

19.03.2024

Karadeniz bölgesi komple akpliydi sanırım. Oy kaybından korkarlar elbette. Onca olaylara rağmen maçı iptal edemeyen hakeme de yazıklar olsun, göz göre göre ligi katlettiniz.

19.03.2024

E futbolcular müdafa dışında adam dövebiliyor yani doğru mu anladım. Adalet sadece sizin istediğiniz şekilde işlerse o adalet olmuyor maalesef. Maç boyu tribünleri geren de sahaya girende gidip yerde yatana tekme atan da cezasını almalı ki adalet olsun. Sizin özür dileyen 12. Adam sayfanızın souza olayında attığı twitlere de bi bakın ayrıca

19.03.2024

Komiksin 😂😂😂

TÜM YORUMLARI OKU (18)