Fena Küslükler Yaşanmış: Dilan Polat Duruşmada Eltisi Hazal Erdoğan'la Hiç Yan Yana Gelmedi!

Dilan Polat kendisi cezaevindeyken intihara kalkıştığı dönemde sosyal medyadan sürekli reklam paylaşan eltisi Hazal Erdoğan'ı affetmemiş. Bugün duruşmada hiç yan yana gelmeyen eltilerin küs olduğu iddiası gündeme düştü!

Bir dönem görenlerin dudağını uçuklatan cinsten bir hayat yaşan Dilan Polat eşi ve birçok yakınıyla beraber 4 Kasım'da kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmıştı.

Gündelik hayatında ne yapsa olay olan Dilan'ın tutuklandıktan sonra yaptıkları da sürekli gündeme damga vurmuştu.

Hatırlayanlarınız olacaktır; avukatları ve aile yakınlarının sıkça haber getirdiği ünlü fenomenin içeride psikolojisinin çok kötü olduğu bu yüzden de intihara kalkıştığı haberi bomba etkisi yaratmıştı.

Kendisi cezaevindeyken yakınlarının sosyal medyada ne tarz paylaşımlar yaptığını merak eden Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak'tan bunların çıktılarını istemesi ortalığı karıştırmıştı.

Bunun en büyük nedeni de Dilan içerde kötü bir haldeyken, eltisi Erdoğan'ın "burun deliği estetiği" üzerine paylaşımlar yapması büyük olay olmuştu.

Detaylar:

Dilan Polat Kendisi İçerdeyken Yakınlarının Ne Tür Paylaşımlar Yaptığını Merak Edince Ortalık Karıştı!

Alper Kürşat Polat'la evlenme hazırlığı yapan Hazal'ın Dilan'la olan karelerini hesabından sildiği iddiası ortalığı daha hareketlendirmişti.

Konunun gündem olmasından sonra, Dilan Polat ile aralarının bozuk olduğu iddialarına ilk kez cevap veren gelin adayının açıklamaları çoğu kişiye geçmemişti.

Kara para aklama davası kapsamında ilk kez hakim karşısına çıkan Dilan Polat ve Engin Polat'ın iki gündür devam eden duruşmasında eltilerin hiç yan yana gelmemesi dikkatlerden kaçmadı tabii!

Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun'un yaptığı paylaşım da bu iddiaları destekler nitelikteydi. Hazal, bu sefer görümcesinin yanından ayrılmadı.

"@blogyagmuru" hesabından paylaşım yapan Yağmur Çevik'in paylaşımında tüm gerçekler ortaya çıktı. Bir dönem aralarından su sızmayan eltiler artık küsler!

İlginizi Çekebilir

Polatların İkinci Duruşması Sona Erdi: Savcı 'Tutuklulukluğa Devam' Kararı Verince Dilan'ın Tadı Fena Kaçtı!
İbrahim Büyükak'ın Eşi Nurdan Büyükak Acun ve Çağla'nın Düğünündeki Kombiniyle Fena Eleştirildi!
Taze Gelin Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı'ya 'Evet' Demesi Üzerinden 24 Saat Geçmeden Soyadını Değiştirdi!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
05.09.2024

Miğde bulandirmaya devam.

06.09.2024

polatgillerin çıkması yasoya yaradı gözün aydın diyelim artık sürekli polatgiller haberi gelir bugün engin abisi de tahliye oldu en sıkı takipcileri olan yaso onlardan günde 5 haber yapar buraya :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ