Fena Çökmüş: 28 Yaşındaki Çıtır Sevgilisiyle Paparazzilere Yakalanan Madonna'nın Yüzü 'Nine Olmuş!' Dedirtti

Son dönemde yaşça küçük erkeklerle ilişkileriyle gündeme gelen Madonna, paparazziler tarafından çekilen filtresiz görüntülerindeki kırışıklıklarıyla dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde 66 yaşına basan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, kariyerinin zirvesinde olmayı sürdürüyor. Sayısız albümle müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran ve sahne performanslarıyla gençlere taş çıkaran Madonna, her seferinde kendine hayran bırakmayı başarıyor.

Son dönemde "Celebration" isimli turnesini sağlık sorunları nedeniyle ertelemek zorunda kalan Madonna, sağlığına kavuşur kavuşmaz sahnelere hızla geri dönmüş ve turneyi sapa sağlam tamamlamıştı.

Fakat ünlü isim şu sıralar müzik kariyerindense kendisinden yaşça küçük erkeklerle yaşadığı ilişkilerle magazin dünyasında oldukça ses getirmeye başladı!

Son olarak 28 yaşındaki Jamaikalı sevgilisi Akeem Morris'le İtalya'da görüntülenen ve aralarındaki 38 yaşlık farkla gündem olan Madonna bu sefer de filtresiz görüntüleriyle manşetlere yerleşti!

Yakın zamanda, Madonna’nın paparazziler tarafından çekilen filtresiz görüntüleri, resmen olay oldu. 66 yaşındaki şarkıcının doğal hali, kırışıklıklarıyla birlikte objektiflere yansıdı.

Bu görüntüler, Madonna’nın yaşının getirdiği doğal değişimleri ve kırışıkları gözler önüne sererken, paparazzilerin ilgi odağı oldu.

İlginizi çekebilir:

Buse Meral'den Eski Sevgilisi Aras Bulut İynemli'nin Evinin Yanıp Kül Olmasına Samimiyetsiz Tepki!
Üçüncü Çocuğuna Hamile Zeynep Demirel'in Hamile Pozlarındaki Fitliği "Karnı Benim Göbeğimden Küçük" Dedirtti!
Can Bonomo Aşka Geldi: Eşi Öykü Karayel'in Doğum Gününü Kutlayan Şarkıcı "Nasip Olur mu?" Dedirtti!

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Narin'in Yengesi Hediye Güran'dan İtiraf: ''Boğuştuklarını Gördüm''
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
YORUMLAR
21.08.2024

Yaşlılığın doğal süreci olan kırışıklıklar suç, kabahat veya özür değil. Normal olan bu süreç neden anormal olarak "2024" te haber oluyor. İnsan her haliyle güzeldir.

22.08.2024

Sorun da orada zaten. Doğal değil yüzü. Çok fazla estetik ameliyat yaptırarak yüzünü o hale getirdi. Doğal olarak yaşlansaydı hala güzel bir kadın olacaktı.

21.08.2024

Mukabele okumaya mı gidiyor komşularına 😂

22.08.2024

Muhtemelen kefen parasını saymaya jdjsjsjnsns

21.08.2024

Hristiyanlar neden başörtüsü takıyor acaba Tüm dinler aynı gelenekten geldiği ve Arap adetleri olduğu için olmasın sakın. Yaratıcı ile hiçbir alakası yok Dinlerin hepsi palavra

21.08.2024

Sana ne? Hıristiyan, Musevi Müslüman, giyinişinden sana ne? Hani insan özgürdü? hani karışmaya hakkın yoktu? sana ne lan!!!!!! İnanmayabilirsin, bu kadın da belli ki inancından takmamış, ama sana ne? git hangi inançsıxlıkla yaşıuorsan yaşa, ateizmi desteklemek uğruna insanların hür iradelerine müdahele hakkını nereden buluyorsun haddini bilmez beş para etmez zibidi bok!

TÜM YORUMLARI OKU (34)