Feministlerin 8 Mart Gece Yürüyüşünden Atarlı Giderli 25 Pankart

Her yıl olduğu gibi bu yıl da feministler 8 Mart Gece Yürüyüşünü çeşitli şehirlerde gerçekleştirdi. Rengarenk görüntülerin oluştuğu yürüyüşte kadınlar isteklerini biraz ironi biraz ciddi bir dil kullanarak pankartlara yansıttı. İşte o feminist pankartları:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
11.03.2017

Feminist algısını çok yanlış anlıyorsunuz. Feminist, eşitliği savunur öyle değil mi? Erkeklerin soyu tükensin demek... Çok yanlış. Feministlik, zamanında doğru olarak yapılan yanlışları ve düşüncelerin tabularını yıkmaktır. Feministlik, güçlü olmaktır. Birlikte, herkesle beraber, yeniden.

Kadınlar öldürülürken, Tecavüze uğrarken, çifte sömürüye maruz kalırken , cinsiyetleri aşağılanırken susanlar ve hatta içten içe onlayadıkları için susanlar, şimdi kadınların isyanına tek bir laf etme hakkına sahip değildirler. Kadınlar ne derlerse, öfkelerini nasıl dile getirirlerse getirsinler sonuna kadar haklıdırlar. Zira dünya üzerindeki btün kadınlar, erkek zulmünü , eşitsizliği , cinsiyet ayrımını dibine kadar yaşamaktadırlar! Bir erkek olarak kadınların bu öfkesini üzerime almıyorum, ancak bir erkek olarak kadınların böyle bir dünyada yaşamasına engel olmadığım için erkekliğimden UTANIYORUM! bir erkek olarak kadınların böyle bir dünyada yaşamasından ve buna hemcinslerimin neden olmasından da UTANIYORUM! Hiç kusura bakmayın, zulüm gören her türlü küfür etme hakkına sahiptir ki ülkemin kadınları pankartlarında gerçekten çok naif yaklaşmışlar!

Pasif Kullanıcı
08.03.2017

Küfür etmeyi bırakıp artık icraata geçmeleri lazım. Çünkü erkeklerin bi lütuf gibi sunduğu bi takım yasalar ve sözümona "özgürlük"lerle artık yetinmemeleri lazım. Daha önce de dediğim gibi her gün onlarca kadın şiddete maruz kalıyo, öldürülüyor. Eziliyor ve hakları elinden alınıyor. Kadınlara sadece insan üreten fabrika gözüyle bakılıyor. Bu her yerde böyle. Bunlar savaş sebebidir. Kadınlar savaş şartları altında. Bütün silahlarını kullanarak bu savaşa katılmaları lazım. Ayrıca alttaki kürtaj yorumumda da gayet ciddiydim. Sayısal üstünlüğü elde etmek için önce erkek doğanların yok edilmesi lazım. Bilim de zaten kadınların yanında. Sperm bankaları var, istedikleri kadar üremek için yaşayan bi erkeğe ihtiyaçları yok. Sayısal üstünlüğü çok rahat sağlayabilirler. Ama önce organize ve kararlı hareket etmeleri gerek. Bütün dünya kadınları olarak.

10.03.2017

Kadınların ve erkeklerin eşit haklara sahip olması gerektiğini düşünüyorum ama kusura bakmayın kezo feministlere en ufak bir saygım yok. sanki tüm erkekler affedersiniz götünüzde dönüyor. merak etmeyin zaten o kadar çirkinsinizki...

TÜM YORUMLARI OKU (102)