FEMEN Üyesi, Ruhani'yi Protesto Etmek İçin Kendini 'Astı'

Ukraynalı FEMEN örgütünün bir mensubu İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'yi Fransa ziyareti esnasında protesto etmek maksadıyla köprüde bir idam mizanseni gerçekleştirdi.

Ukrayna merkezli FEMEN örgütü, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin Fransa’nın başkenti Paris’e yaptığı ziyaret esnasında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi. İsmi açıklanmayan FEMEN üyesi, İran’daki idamları protesto etmek amacıyla bir idam mizanseni canlandırdı. FEMEN üyesinin ‘kendini astığı’ Debilly üst geçidinde, “Hoş geldin Ruhani, özgürlüğün celladı” yazdığı görüldü.

FEMEN'in Fransa Sözcüsü İran'ı eleştirdi

International Business Times’ın haberine göre, vücuduna İran bayrağı çizen ve boynu ile kollarını iple bağlayan kadın, uzun süre havada asılı kaldı. FEMEN’in Fransa sözcüsü Sarah Constantin, yaptığı açıklamada, İran’da idam edilenler arasında “kadınlar, feministler, eşcinseller ve özgür düşünceli kişiler” olduğunu söyledi.

'Hollande insan haklarını umursamıyor'

Constantin, Ruhani’yi kabul ettiği için Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ı da eleştirdi ve “Bu, Hollande’ın insan haklarını umursamadığını gösteriyor. Tek umursadığı şey iş” dedi.

Ajanslar

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
YORUMLAR
28.01.2016

çok da iyi yapmış

28.01.2016

kendini astı diyince ohaa dedim bunlar protestoyu abartmış :)

28.01.2016

Bizim güvenlik güçleri olsa bırakın kalsın orda der o kadını geri çekmezdi :D:D:D

TÜM YORUMLARI OKU (4)