Felipe Melo Derbi Sonrasında Yine Sahneye Çıktı

Galatasaray'da oynadığı dönemlerde derbilerin unutulmaz ismi olan Melo, bu özelliğini halen sürdürüyor. Derbi sonrası yaptığı paylaşımla yine gündem oldu.

Felipe Melo yine bir Fenerbahçe derbisi sonrası gündeme oturdu. Sosyal medya hesabından Fenerbahçe galibiyetini video ile kutlayan Brezilyalı yine Fenerbahçelileri kızdıracak.

Galatasaray'ın paylaşımına Kerem Aktürkoğlu ile yorum yapan Melo, bunun ardından bir de video paylaştı.

Felipe Melo'nun "Fener ağlama" videosu Galatasaraylılar tarafından sıkça paylaşılırken Fenerbahçelileri kızdırdı:

Engin Polat'tan Derbi Sonrası Fenerbahçe Yönetimine Tepki Geldi
Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye ‘Kederli Kanarya’ Göndermesi
Derbide Galatasaray 3 Puanı 3 Golle Aldı: Fenerbahçe 1-3 Galatasaray

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
21.09.2024

Değişmeyen tek bir şey varsa o da Kadıköyde Fenerbahçeyi yenen Galatasarayın şampiyonlar ligi finalini kazanmış gibi sevinmesidir. Biz bu kadar büyütmüyoruz lan sizi .d geçen sene 10 kişiyle kazandığımızda sokaklara çıkıp konvoy yapmamıştık. Gerçekten büyük olmak kupayla yıldızla olmuyormuş. Yıllar boyunca nasıl bir cehennem olduysa Kadıköy deplasmanı bunlara kazanınca kupa kazanmış gibi seviniyor garipler.. Eski futbolcuları kuyruk acısını yaşıyor falan.. İyi bari kaybetseydiniz eski vasat futbolcularınızdan biri çıkıp maç yorumunda forma ter çekmedi stat ışıkları yanmadı yok Kadıköy çok uzaktı kale direğinin altında büyü vardı gibi saçma sapan yorumlar yapardı daha iyi oldu bahanespor..

21.09.2024

geçen sene galibiyet sonrası yapmadığınız kepazelik kalmamıştı. Maçı izlemeye gelmeyen başkanınız, maç sonrası stada gelip takımı tekrar sahaya çıkarıp kutlama yapmaya çalışmıştı. Bundan büyük kepazelik var mı? Günlerce gerçek şampiyon biziz diye kutlama yaptınız. Biz bu maçın diğer maçlar gibi sadece bize 3 puan kazandıracağını bilip, gülüp eğleniriz. Bir gün sonra normal yaşantımıza döneriz ve biliriz ki asıl mutluluk maraton sonunda ipi göğüsleyebilmekte.. O yüzden de her zaman söylediğimiz gibi, MAYISLAR BİZİMDİR , der full konsantre devam ederiz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ