Felaketle Yatıp Vahşetle Kalkıyoruz... Azra Haytaoğlu'nun Katledilmesine 'Yeter' Diye Haykıran İnsanlar

Günlerdir kayıp olan Azra Gülenadam Haytaoğlu'nun cansız bedenine bugün ulaşıldı. Haytoğlu'nu M. M. A. isimli şahıs tarafından katledilmesinin ardından sosyal medyada tepkiler yükseldi. 

Haytoğlu'nun ardından yapılan bazı paylaşımlar şöyle 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.08.2021

ülkeyi yöneten bir siyasi parti düşünün her türlü yasa dışı işe bulaşmış, ayrımcılık, baskı dilleri ile insanları kutuplaştırıp halkı birbirine düşürmeye çalışan, ve birde bu tür şerefsizlikleri yapanlara karşı herhangi bir tepki vermeyen halkı düşünün, bunlar namussuz vatan haini ama seçimle göndereceğiz diyen:) hangisi daha berbat bilemiyorum. ama haklılar tabi, sesini çıkaranı terk eder bu millet ses çıkardığınla ortada kalırsın

mühendis ve emlakçılık yapıyomuş...ama aynı zamanda bir insanı öldürüp banyoda parçalara ayıracak potansiyeli de içinde taşıyo... lan biz kimlerle yan yana yaşıyoruz kime slm verip kimden alışveriş yapıyoruz bu ülkede... ve bu kız bu adama nasıl denk gelebiliyo

02.08.2021

Bıktık artık, gerçekten yeter ya artık ne psikoloji kaldı, ne sabrımız kaldı, ne aklımız mantığımız kaldı, hakikaten yeter artık! Salgını, depremi, sel baskını, yangını yetmiyormuş gibi bir de üstüne sapığı, sapkını, ruh hastası, gerçekten yetti artık! Şort giyen kızların dayak yediği, ped alan kadınların ahlaksız olarak anıldığı, tecavüze uğrayan kadınlara yer-saat-sebep sorgusu yapıldığı, hayvanlara türlü işkence, tecavüzlerin yapıldığı, sözde okumuş mühendis yaratıkların gencecik kadınlara tecavüz edip parçalara ayırdığı bir toplumda yaşamak istemeyip yurtdışına giden tüm gençlere sonuna kadar hak veriyorum artık.

02.08.2021

Mühendisler üstlerine alınmasınlar, haberlerde ne alakaysa sürekli yazıldığı için vurgulamak istedim yoksa tek bir birey koca bir mesleği temsil etmiyor asla.

TÜM YORUMLARI OKU (12)