Feci Kaza Kamerada! Yolcu Otobüsü Şarampole Uçtu: Çok Sayıda Yaralı Var

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 3'ü ağır 22 kişi yaralandı. Olaya ilişkin Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama geldi.  

Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 05.30 sıralarında ilçeye bağlı Doğanlar Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Bodrum-Van seferini yapan Vangölü Turizm'e ait, Şahin Coşkun yönetimindeki yolcu otobüsü, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak şarampole uçtu.

Olay yerine çok sayıda sağlık, AFAD, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada 22 kişi yaralandı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sağlık Bakanlığı, "Malatya Akçadağ mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında 22 kişi yaralanmıştır. Yaralılarımızın tedavisi hastanelerimizde devam etmektedir. Vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz" diye yazdı.

Olaya ilişkin görüntüler:

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
14.08.2024

Öncelikle yaralılara acil şifalar dilerim, ancak otobüs kazalarının özellikle son zamanlarda bu denli artması normal değil.. Şoförler normal çalışması gereken saatten daha fazla süreyle çalıştırılıyor.. Uzun yolda en fazla 2 saatte bir olacak şekilde 10-15 dakikalık molalar şart.. Yedek şoför olmazsa olmaz.. Ucuz iş gücü ile maksimum fayda sağlanmaz.. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı..

14.08.2024

şu olaya da gülen emoloji bırakan da ne bileyim ki şimdi.buyuk geçmiş olsun.

14.08.2024

o emojiyi hala ağlama emojisi sananlar var yıl

14.08.2024

şu kaza yapan otobüs firnalarının ismini vermek lazım haberlerde, yasak mı değil mi bilmiyorum ama insan bilmek istiyor.

14.08.2024

Yazıyor, Vangölü Turizm..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ