FBI, Müslüman Gençlerin Öldürülmesiyle İlgili Hazırlık Soruşturması Başlattı

Amerikan iç istihbart teşkilatı FBI, Salı günü North Carolina'daki üniversite kampüsü yakınlarında 3 Müslüman gencin öldürülmesiyle ilgili olarak hazırlık soruşturması başlattı.

Olayın park yeri anlaşmazlığı nedeniyle işlendiği iddia edilse de, söz konusu cinayetin gençlerin Müslüman olmaları dolayısıyla nefret suçu kapsamında işlenmiş olabileceği ihtimalinin belirmesi üzerine, FBI'ın hazırlık soruşturması başlattığı ve delillerin toplanması konusunda da yerel polise destek verdiği öğrenildi.

Amerikan İslami İlişkiler Konseyi (CAIR) Çarşamba günü Amerikan otoritelerine çağrıda bulunarak söz konusu cinayetle ilgili şüphelerin giderilmesi için çağrıda bulunmuştu. 

CİHAN

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Belirlenen Emekli Maaşı Zamının Ardından Şimdi de Bayram İkramiyesi Sızdı
Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
İslam Memiş Altının 6 Bin Liradan Düşeceği Tarihi Açıkladı