Fazlı Tonar 'Piyano Çalmak Günah' Dedi, Oğuzhan Uğur, Fazıl Say'a Göndermede Bulundu: 'Yanacaksın'

Yaptığı sohbetleri sosyal medyada yayınlayarak ünlü olan Fazlı Tonar isimli 'Hoca'nın piyano çalmanın günah olduğunu söylemesi sosyal medyayı hareketlendirdi. Videoyu izleyen Oğuzhan Uğur, yaptığı yoruma ünlü piyanist Fazıl Sayı'ı etiketleyerek 'Yanacaksın' dedi. O anlar sosyal medya kullanıcılarını gülümsetti. 

Dönem dönem yaptığı yasakçı açıklamalarla sosyal medyada tepki toplayan Fazlı Tonar isimli 'Hoca'nın 'Piyano çalmak günah mı?' sorusuna verdiği yanıt gündem oldu.

Zilsiz def dışında bütün çalgıların günah olduğunu söyleyen Tonar, 'Bir adam ritimli bir şekilde tempo tutsa da caiz değildir.' dedi.

Tonar'ın videosu altına yorum yapan yapımcı ve sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, piyanist Fazıl Say'ı etiketleyerek, 'Yanacaksın.' dedi.

Uğur'un videoya yaptığı yorum okuyucuları güldürdü. İşte Tonar'ın piyano ile ilgili sözleri...; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Dilruba'nın Tutuklandığı Röportajı Gerçekleştiren Kanalın Sahibi Dilruba İçin Tahliye Çağrısı Yaptı
Türk Erkeklerinin Davranışından Dert Yanan Kadın Gündem Oldu: 'Kibar Davranmak Yüz Vermek Oluyor'
Abisinin 10 Yıllık İlişkiden Sonra Yeni Tanıdığı Biriyle Evlendiğini Söyleyen Kadın Hemcinslerine Ders Verdi

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
25.08.2024

Yapılan devrimlerin bu şeylere hitap etmesi gerektiği yönündeki aptalca bir iddiayı argüman diye ortaya atan şeyler var. Arapça yazan sigara kağıdını dua diye cüzdanında taşıyan cahiller bol olunca ülkede barınabiliyorlar haliyle.

25.08.2024

Kendi cehennemini dünyaya yaşatmak isteyen yobaz zihniyeti. Tüm müzik aletlerini toplayıp yakıp halk sanatçısını öldüren taliban ile aralarında hiç bir fark yok. Chapline, kahkahasız geçen her gün kayıp gün demişti. Gülmeyecek, müzik dinlemeyecek, şarkı söylemeyecek, sinema izlemeyecekse insan niye yaşar. Hayatımızdan emeğimizden çalmak, devletin malını yemek, istismar, pedofili ile ilgili tek bir laf duyamayız bunlardan varsa yoksa faso fiso.

25.08.2024

Bunların tiftik sakalını cımbızla tek tek çekicen var ya.. Senin o yumurta kafanı canavar düdüğüne bağlar bi çalarım var ya ağrı eşiğin kotanı aşar, brokoli beynin süpernova gibi moleküllerine ayrılır öküz ezmesi..

TÜM YORUMLARI OKU (35)