Fazla Kiloları Nedeniyle Sevdiği Kızın Ailesi Evlenmelerine İzin Vermeyince 6 Ayda 212 Kilo Verdi

Akın Türkoğlu isimli 22 yaşındaki genç fazla kiloları nedeniyle sevdiği kadın ile evlenemedi. Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaşayan Akın, 7 yaşından itibaren aşırı yemek yeme isteğinden dolayı 296 kiloya çıktı.

Türkoğlu, evlenmeye karar verdiği 8 yıllık kız arkadaşını ailesinden istedi. Genç kızın ailesi ise Türkoğlu'nun fazla kiloları nedeniyle, bu evliliğe onay vermedi.

Kiloları nedeniyle güçlükle yürüyen Türkoğlu, kız arkadaşının mezuniyet töreninde takım elbise giyebilmek için kilo vermeye karar verdi. 6 ay önce her gün 25 kilometre yürüyerek sadece çorba ve su ile beslenmeye başlayan Türkoğlu, hızla kilo vermeye başladı.

Kaynak: DHA

6 ayın sonunda da 212 kilo vererek, 84 kiloya düşmeyi başardı:

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR

Bu tip diyetler literatürde "Crash diet" olarak geçer.. Tehlikelidir ve kalıclık oranı düşüktür. sağlıklı olmadığı gibi ölüme götürebilir. Şimdie kadar iyi gelmiş ayrı mesele, ama şimdi sadece sağlıklı beslenme veya spor yetöez. herşeyine dikkat etmeli.

07.08.2020

yaptığı diyet hiç sağlıklı değil günde sadece çorba ve su inanılmaz sağlıksız bir beslenme şekli. bu arkadaşımızın sağlığına bir şey olmaması diğer kilolu arkadaşlara da olmayacağı anlamına gelmez bunu unutmamalılar. en azından diyetisyene gidip 6 ayda verilecek kiloları 1 yılda sağlıklı beslenerek de verebilirler. ama değinmeden edemem 6 ayda 212 kilo dile kolay gerçekten inanılmaz bir azim varmış adamda helal olsun.

07.08.2020

azim doğru fakat yöntem çok yanlış. 300 kiloyla günde 25km yürümemiştir umarım. böyle bir aktivite o vücut için kalbi mahveder. burda çocuğun psikolojisi de önemli. daha çok genç ve 8 yıllık ilişki dediği muhtemelen ilk ilişkisi. o kadar da sürmüş, kafasında evlenirim diye kurmuştur. şişko diyip ayrılmış. bunun psikolojik tahribatı çok yüksek olmuştur. yazık yani umarım sonradan bir sıkıntı çıkmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (10)