Fazıl Say, Sezen Aksu'nun 'Avcı' Şiirini Besteleyecek

Fazıl Say, Sezen Aksu'nun kendisini hedef alanlara yönelik verdiği yanıtta paylaştığı 'Avcı' isimli şiirini besteleyeceğini duyurdu. Say, 'Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım layık olmak için' ifadelerini kullandı.

Sezen Aksu'nun kendisini hedef alanlara yönelik verdiği yanıtta paylaştığı 'Avcı' isimli şiiri Fazıl Say tarafından bestelenecek.

Say, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Hepinize güzel bir gün dilerim. Sessiz bir odadayım. Önümde “Avcı” adındaki şiir. Nasıl bestelerim diye düşünüyorum. Merak etmeyin, şairinden izin aldım. Kendisi bestelemeyecekmiş, yapmak isterim bu durumda. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım layık olmak için' dedi. Say, şöyle devam etti: 

'Bir 'kadın şairler' projemden bahsetmiştim. 2023’e yetiştireceğim. Gülten Akın, Birhan Keskin, Nilgün Marmara, Gonca Özmen, Lale Müldür ve daha pek çok şair, genç şairler de var, 15. Yüzyıldan Zeynep Hatun da var. Elbetteki Sezen Aksu da var. Ve bence en anlamlı şiiri... Çalışmaya.'

Ne olmuştu?

Sezen Aksu, 2017’de yaptığı bir şarkıda geçen 'Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e...' sözleri nedeniyle hedef gösterilmişti.

Aksu, yaptığı açıklamada, 'Malumunuz olduğu üzere konu ben değilim, konu memleket. Kendimi bildim bileli çeşitli insanlık hallerini gözlemliyor ve söze döküyorum biliyorsunuz' demişti. Aksu açıklamasında Avcı' isimli şarkısının sözlerini de paylaşmıştı. O şiirin sözleri şöyle:

Sen beni üzemezsin

Zaten çok üzgünüm

Nereye baksam acı

Nereye baksam acı

Ben avım sen avcı

Vur bakalım….

Sen beni sezemezsin

Dilimi ezemezsin

Nereye baksam acı

Nereye baksam acı

Kim yolcu kim hancı

Dur bakalım…

Beni öldüremezsin

Sesim, sazım, sözüm var benim

Ben derken ben herkesim

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
27.01.2022

Tencere kapak

27.01.2022

Birde senin tencere kapagına bakalım Alaaddin çakıcı mafya, genç kadınlardan cin çıkardan çakma şeyhler, 15 yaşında kız cocuğuyla evliliğe okey diyen pedofili hocalar, oğlan cocuklarına sarkan ipneler, kendine birde nick name uydurmuş kahraman türk diye amk klavye berelisi

27.01.2022

Bizlere RT ye karşı olduğumuz için kirli diyen birine yakınlık gösteren de en az onun kadar suçludur gözümüzde

27.01.2022

Fazıl Say'dan çok güzel bir beste gelecektir, heyecanla bekliyorum :)

TÜM YORUMLARI OKU (11)