Fazıl Say'dan İmamoğlu'na Destek: 'İstanbul'u Kazanmıştır, Türkiye'yi de Kazanacaktır'

Piyanist Fazıl Say, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek açıklaması yaparak, 'Halkın çocuğudur. Çok zor şartlarda Alnının akıyla İstanbul’u kazanmıştır. Yine zor şartlar olsa da; Türkiye’yi de kazanacaktır' dedi.

'Ekrem İmamoğlu’nu destekliyoruz. Halkın çocuğudur' diyen Say, 'Çok zor şartlarda Alnının akıyla İstanbul’u kazanmıştır. Yine zor şartlar olsa da; Türkiye’yi de kazanacaktır. Arkasındayız. Yanındayız. Güneşli günler göreceğiz' ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı da son olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işbaşı yaptırılan bazı çalışanların, terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiasıyla özel teftiş başlatıldığını açıklamıştı.

Bakanlık, açıklamasında 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı şirketlerde işbaşı yaptırılan personelden: 455 PKK/KCK, 80 DHKP-C, 20 MLKP, 2 MKP, ayrıca bazılarının FETÖ ve diger terör örgütleriyle iltisaklı olduğu yönünde tespitler üzerine, Bakanlığımızca özel teftiş başlatılmıştır' ifadelerini kullanmıştı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya soruşturma açılması gerektiğini belirterek, 'Terörist var’ deyip tutuklamıyorsa yapılacak şey işlem başlatmaktır. Ben bir vatandaş olarak sayın Cumhurbaşkanı’nı göreve davet ediyorum' diye konuşmuştu.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı: Sağ ve Sol El Parmaklarındaki Morarmalar Dikkat Çekti
YORUMLAR
29.12.2021

türkiyeyi kazanacakmış muş müş miş. tepkisel oy aldi akepeye karsi oyle kazandi chape kimi koysa alirdi zaten ulkede cahil cok chapeye oy verenler neden verdiklerini bile bilmiyorlar 72lik iktidar pesinde kosan dede varken oy oranlarinin azalmamasi bile ayri sacmalik. akepe nasıl istanbulda o kadar oy alabildi asıl dusunulmesi gereken konu budur. bu ulle insanlari düşünmüyor bunca sene akepe basta ve bunca sene bir halt yapamayan chape muhalefetteyse bu ulke halkindan bir halt olmuyacagi acik ve nettir. ozet: ulkenin gelismesini istiyorsaniz adam akilli parti kurulmasi lazim ve desteklenmesi lazim her din,iman,ulkucu,ataturk diyenin pesine takilirsaniz sizi oyle bir skerler kendinize gelemezsiniz işte böyle. herseyden once mantik ve düşünce şart

29.12.2021

Bende isterim ama olmaz bence, İmamoğlu istifa ettiği an İBB meclisinde AKP çoğunlukta olduğu için AKP'li biri seçilir. İstanbul'u altın tepside ikram etmiş oluruz.

29.12.2021

Eğer 2023'e kadar erken seçim olmazsa Erdoğan muhtemelen CB ve belediye seçimini aynı anda yapacak, böylelikle İstanbul'u da almayı düşünüyor. İşte o zaman İmamoğlu aday olabilir, çünkü belediyeyi kaptırmış olmayacak, bir üst makama aday olmuş olacak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ