Fazıl Say'dan Hapsi İstenen Genco Erkal'a Destek: 'Utanıyorum Bir Türk Olarak, Rezillik ve Cahillik...'

Müzisyen Fazıl Say, sanatçı Genco Erkal hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmasına tepki göstererek, 'Kılına dokundurtmayacağım Genco’muzun! Dava açacaklarına, ceketini ilikleyip eğilsinler böyle büyük bir sanatçının önünde. Rezillik bu ve artık yetti!' dedi. Çeşme'deki konserde de Erkal'a destek veren Say, 'Böyle bir rezilliği, böyle bir caniliği Genco Erkal gibi büyük bir sanatçıya yapılmaması gerekildiğini düşünüyorum' açıklamasını yaptı.

Müzisyen Fazıl Say, sanatçı Genco Erkal hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanmasına tepki gösterdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Erkal'ın 3 farklı paylaşımında Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilerek, 1 yıl 2 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, hazırlanan iddianameye tepki gösterdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Say, dün Çeşme'de verdiği konserde de Genco Erkal'a destek verdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.08.2021

işin türkü kürdü mü var insan olan utanır zaten. yasalar önünde herkes eşittir tabiri bu ülkede uygulanacak bi şey değil o da ayrı tabi, insan hakları demokrasi düşünce özgürlüğü kendimizden olana var. ama herkese varmış gibi davranıyoruz.

25.08.2021

hemen kürt kelimesini yerleştirmişsin senin sorunun ne dostum küçükken sen kürtsün diye dövdüler mi veya da sen kürtsün diye bakkallar malzeme mi satmadı, sen kürtsün diye eğitim hakkın elinden mi alındı? ne yaşadın lan söyle amına koyim

25.08.2021

Genco erkalın twtleri merak ettim yalnız ben. Seçim olsun oy kullanalım vs falan mı dedi acabaaa

25.08.2021

Baktım: diplomayı sormuş. Agsgdhah

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ