Fazıl Önder Sönmez, Boğaziçi'nde Hem Rektör Yardımcısı, Hem Dekan Hem de Koordinatör Oldu

Boğaziçi Üniversitesi'nin Rektörü Melih Bulu, İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı Fazıl Önder Sönmez'i de 3 göreve birden atadı. 

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu'yu protestolarına devam eden öğrenci ve akademisyenler, İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı'nın üç ayrı göreve birden atanmasına tepki gösterdi.

"Resmi duyuru yapılmadı"

Okulun resmi sitesindeki görevlendirmelerde, Boğaziçi Üniversitesi İslami Araştırmalar Kulübü Danışmanı olarak görev yapan Fazıl Önder Sönmez'in Rektör Yardımcısı, Dekan ve Koordinatör olarak atandığını gören öğrenciler, şu açıklamayı yaptı:

'Boğaziçi Üniversitesi'nde İslam Araştırmaları Kulübü Danışman hocası Fazıl Önder Sönmez, Öğrenci İşleri Dekanı olarak atandı. İlgili bilgi okulun resmi internet sitesinde yer almasına rağmen resmi bir duyuru yapılmadı. Bu atamanın ardından Fazıl Önder Sönmez, aynı anda hem Dekan hem Rektör Yardımcısı hem de Koordinatör oldu.'

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
23.03.2021

Yahu bunlara bir tane boş betondan üniversite yapalım, çorak bir araziye. Gitsinler orada oynasınlar üniversiteciliklerini!!

23.03.2021

okulu komple üzerine yapsaydınız abi ne gerek var bu kadar unvana. okulun sahibi yazardınız tek seferde. tek adam rejiminde bunlar normal hareketler. muhtemelen maaşı da tüm unvanların maaş toplamı kadardır. yeni moda böyle. güzel emmiş demek ki reis çok memnun kalmış.

Pasif Kullanıcı
23.03.2021

normal şerefsiz haramzade bir akpli böyle olmuyor mu zaten. şu akpli it soylarını ben mi yanlış biliyorum yoksa.

Dipten dalgayı üzmeyin, it soyu olmanızı istiyor kendisi, neden 80 yılda yapılamayan işleri 18 yılda yapıyorsunuz, yapmayın, it soyu olmanızı istiyor dalga kardeşimiz, sevinmek herkesin hakkı. 80 yılda bir tane pancar motorundan başka bir motor üretemediniz, o pancar motorunu da sevmediğiniz ve hükûmetini devirdiğiniz Erbakan üretti, diğer üretilenlerin hepsinin önü kesildi 80 yıl boyunca. Siz geldiniz ön kesenlerin hepsi ortadan kayboldu, cahiller bilmez ama bilim adamlarımızın anlamsız ölümleri durdu, 18 yılda TEI en az 7 tane seri üretim motoru üretti, hepsini de seri üretiyor, cahiller bilmiyorlar sadece, neden böyle yapıyorsunuz, üzmeyin dalga kardeşimizi, üretmeyin(!) hiçbir şey. Bunlar alışık değil üreten Türkiye'ye, isterler ki motor değil saman üretsinler, isterler ki ürettikleri en ileri teknolojilerin yerlilik oranı en fazla %20 olsun, siz neden %70'lerin üzerine taşıyorsunuz oranları? Yapmayın(!), cahiller sevinemiyorlar, sevinmek herkesin hakkı.

TÜM YORUMLARI OKU (25)