Favorisini Açıkladı: Tarkan'ın Yeni Albümünü Öve Öve Bitiremeyen Yalın Alçak Gönüllülüğü Elden Bırakmadı!

Tarkan'ın 12 şarkıdan oluşan yeni Kuantum 51 albümünü dinleyen Yalın, meslektaşına hem teşekkür etti hem de öve öve bitiremedi. Alçak gönüllülüğü de elden bırakmadı!

Megastar'ımız Tarkan, geçtiğimiz günlerde tam 7 yıl aranın ardından yepyeni bir albüm çıkardı biliyorsunuz. Uzun bir süredir Kuantum 51'in adım adım yaklaştığını belirten paylaşımlarda bulunan Tarkan'ın merakla beklenen şarkıları nihayet 14 Haziran'da dinleyicisiyle buluştu!

'Yo', 'Olay', 'Müteşekkir', 'Ayrılık Töreni', 'Çınar', İlallah', 'Şerbetli', 'Darma Duman', 'Kalpte Savaş', 'Enseyi Karartma', 'Sorma Gitsin' ve 'Vatanımsın' isimli 12 yeni şarkı çıkaran Tarkan, kimileri tarafından her zamanki gibi tam not alırken, kimilerinin de "ne oldu bu adama ya?" demesine sebep oldu.

Albümün yayınlandığı gün gelen tepkileri sizler için bu yazımızda derlemiştik:

Sonunda Yayınlandı: Megastar'ımız Tarkan'ın 7 Yıl Sonra Çıkardığı İlk Albümü Kuantum 51'e Gelen Tepkiler

Geçtiğimiz saatlerde Kuantum 51'e bir tepki de meslektaşı Yalın'dan geldi! Albümdeki favori şarkısının hangisi olduğunu dile getiren Yalın, Tarkan'ı yerlere göklere sığdıramadı. Alçak gönüllülüğü de elden bırakmadı!

Tarkan'ın 'Müteşekkir' şarkısını paylaşan Yalın, "Bu şarkıyı çok sevdim! Hem böyle heybetli, hem sıcacık bir sound tabii ki Ozan Çolakoğlu, harikasın!" dedi ve ekledi:

'Tarkan'ı konuşmak bana düşmez ama çok mutlu oldum albüm yapmasına. Umudumu iyice kaybettiğim yapım tarafında ışık oldu bana! Çıtayı hep yukarı koymuştur her alanda! İyi ki var! Bu albümün hepimize faydası olur... Dinleyiniz, dinletiniz!'

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bayram Gibi Bayram: Hiçbirimizin Aşamadığı Efsane İkili Teoman ve Şebnem Ferah Yıllar Sonra Bir Araya Geldi!
Anca Rüyamızda Görürüz: Hande Erçel'in İnatla Yırtmacını Kapamaya Çalıştığı Elbisesinin Fiyatı Dudak Uçuklattı
Ütü Masasına İki Seksen Yatıp Poz Veren Nilperi Şahinkaya, "En Marjinal Sensin Tamam" Dedirtti!

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!
Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!
YORUMLAR
16.06.2024

Darmaduman,şerbetli, çınar,illallah,yo,olay,enseyi karartma, müteşekkir çok güzel şarkılar gerçekten özellikle şerbetli ve darmaduman şarkılarına bayıldım yo ve olay ve enseyi karartma da hareketli olarak harikalar.

17.06.2024

Şerbetli şarkısını çok beğendim bir iki şarkısı dışında geri kalanlar güzel bence sesine emeğine sağlık Mega Starımız❤️👏🏻👏🏻👏🏻

16.06.2024

Rezalet fiyasko bir albüm neresi güzel...liseli çocuklar bile bilgisayar başında bu şarkılardan 100 tane yapar... eskimiş hep aynı sözler... sıkıcı melodiler... canlı enstrüman kullanmadan yapılmış komik bir albüm....nerde Kır zincirlerini nerde bu şarkılar... yapmayın ya....rezaletttttttt

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ