Fatma Girik'ten Yeni Haber! Kardeşi Sağlık Durumunu Açıkladı...

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, fizik tedavi görmek üzere İstanbul'da bir hastaneye yatırılmıştı.  Kemal Sunal'la oynadığı Japon İşi - Postacı - Kanlı Nigar, Kadir İnanır'la oynadığı Yılanların Öcü ve Cüneyt Arkın'la oynadığı Köroğlu - Gönülden Yaralılar gibi başyapıt sayılan Yeşilçam filmleriyle gönüllere taht kuran 78 yaşındaki efsane oyuncunun sağlık durumunu kardeşi açıkladı. İşte Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik'in o açıklamaları... 

Yaşadığı sağlık problemleri dolayısıyla bir ay önce hastaneye yatırılan Fatma Girik'in durumunun iyiye gittiği kardeşi Güray Girik tarafından açıklandı. Kardeşi, Yelişçam'ın sevilen usta oyuncusu Fatma Girik'in fizik tedavi sürecinin kendisine iyi geldiğini ve moralinin iyi olduğunu ifade etti.

Fizik Tedavi İyiye Gidiyor

Bodrum'un Torba Mahallesi'ndeki evinde uzun süredir yaşamını sürdüren ancak yaklaşık bir ay önce yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle fizik tedavi için İstanbul'daki bir hastaneye götürülen Girik'in sağlık durumunda düzelme olduğu öğrenildi.

Girik, sinemaseverlerden sürekli destek mesajları aldıklarını belirterek,'Ablam iyileşmeye başladı. Fizik tedaviye de iyi gidiyor, sağlığı daha iyi. Ablamı ve bizi hiç yalnız bırakmayan Sinema sanatçısı Türkan Şoray başta olmak üzere diğer sanatçı dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Yeniden Bodrum'a dönmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.' diye konuştu.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı