Fatih Vanlıoğlu Kimdir, Nereli? Fatih Vanlıoğlu Neden Gündemde?

Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Üyesi Fatih Vanlıoğlu bir süredir gündemden düşmüyor. Grup toplantısında birbirine giren meclis üyelerinden biri olan Fatih Vanlıoğlu hakkında 'Fatih Vanlıoğlu kimdir, nereli? Fatih Vanlıoğlu neden gündemde?' şeklinde araştırmalar yapılıyor. Muhammet Fatih Vanlıoğlu'nun daha önceki zamanlarda Mehmet Muş hakkında yaptığı paylaşımlar nedeniyle tartışmaların meydana geldiği biliniyor. Peki Muhammet Fatih Vanlıoğlu kimdir? Muhammet Fatih Vanlıoğlu'nun yaşamı hakkındaki detayları sizler için derledik. İçeriğin devamında...

Fatih Vanlıoğlu Kimdir?

Muhammet Fatih Vanlıoğlu, 1971 yılında İstanbul'da doğdu. Adalet ve Kalkınma Partisi meclis üyelerinden biridir. Aslen Trabzonludur.

2004 yılından beri İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde ikamet etmekte olan Muhammet Fatih Vanlıoğlu'nun evli ve 3 çocuk babası olduğu biliniyor.

Fatih Vanlıoğlu'nun Mesleği Ne?

Fatih Vanlıoğlu, eğitimini Ekonomi bölümünde tamamladı. Daha sonra tekstil ve inşaat alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerde üst düzey görevlerde bulundu.

Yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve üyeliği gibi görevler yapan Fatih Vanlıoğlu, 2015 yılından beri iki ayrı şirketin yönetim kurulu başkan danışmanıdır.

Fatih Vanlıoğlu, sivil toplum alanında da aktif rol oynamakta. Halıcıoğlu Abdülselam Kur'an Kursu İdame Ettirme Derneği'nin yönetim kurulu üyesi olan Vanlıoğlu, Yeditepe Grubu İstişare Kurulu üyeliği de yapmaktadır.

Bu içeriklere de göz atın:

AKP'nin 1 Kasım İçin Milletvekili Adayları | Tam Liste

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı