Fatih Ürek, Seda Sayan ve Demet Akalın'ın Ardından Gelinim Mutfakta'nın Kalıcı Sunucusu Sonunda Belli Oldu

Kanal D'de ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli yemek yarışmasında Demet Akalın'ın ardından yeni bir dönem başlamıştı ve her hafta ünlü bir isim programı sunmuştu. Turgay Başyayla da o isimlerden biriydi. Birçok ünlü isme emanet edilen programda en yüksek reytingi alan Turgay Başyayla Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu oldu.

2018 yılında Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla yayın hayatına başlayan Gelinim Mutfakta, gelinlerin yemek yaptığı kaynanaların da gelinlerinin yemeklerini bulmaya çalıştığı bir yemek yarışması. Hafta içi gündüz yayınlanan eğlenceli program yıllardır da severek izleniyor.

Fakat sevilen program 2020 yılında Fatih Ürek'in veda etmesinin ardından bir türlü dikiş tutturamadı. Ürek'in ayrılmasının ardından yerine Onur Büyüktopçu getirildi.

Onur Büyüktopçu'nun da kalıcı olmadığı programı bir süre Seda Sayan sundu. O da programda tutunamadı.

Sayan'ın gitmesiyle de Demet Akalın programı sunmaya başladı. Akalın'ın yoğun konser temposu nedeniyle programı bırakmasının ardından Gelinim Mutfakta'da yeni bir dönem başladı.

Bu yeni dönemde ise her hafta ünlü bir isim kameralar karşısına geçti. Şimdi ise sonunda yarışmanın kalıcı sunucusu netleştirildi.

Show TV'de Lezzet Yolculuğu programı ile adından söz ettiren oyuncu ve sunucu Turgay Başyayla, Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucu oldu.

Başyayla, "Bu işi çok sevdim, hem lezzet hem keyif alıyorum bu tür programlarda... Şimdiden çok heyecanlıyım. İnşallah çok keyifli bir programla seyirci karşısında olacağım" dedi.

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR

fatih urek varken izliyordum sonra bıraktım:D hele ki demet gibi birisinin olması böyle bir programa yakışmıyor

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ