Fatih Tezcan Hakkında 'Atatürk'ün Manevi Hatırasına Hakaretten' Suç Duyurusu

Hükümete yakınlığı ile bilenen ve sosyal medya hesaplarından yaptığı tuhaf çıkışlarla sıkça gündeme gelen Fatih Tezcan hakkında Ankara Barosu tarafından 'Atatürk hatırasına hakaret ettiği' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu. 

Açıklamada 'Baromuzca söz konusu paylaşımından dolayı Fatih Tezcan hakkında 5816 sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun’a muhalefetten suç duyurusunda bulunulmuş ve ayrıca anılan paylaşıma erişimin engellenmesi için Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği’ne başvuruda bulunulmuştur.' ifadelerine yer verildi.

Peki şikayete neden olan paylaşımda neler denilmişti?

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen 'Haydi Çocuklar Camiye' projesine Twitter'dan bir paylaşımda bulunmuştu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Polisten Pedofili Operasyonu: Fotoğraf ve Video Yayınlayan 156 Kişi Gözaltına Alındı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
15.01.2019

Her yerde bas bas Osmanlı Torunuyum diye bağıran bu denyo o Osmanlı'nın hamamlarında devlet büyüklerinin cinsel ihtiyaçları için hizmet eden vesikalı hamamoğlanların varlığını unutmuş anlaşılan.

15.01.2019

Zsa Zsa Gaborla ilişkisi komple uydurma. Çocuklara içirilen de bira değil malt hülasasıdır. Atatürk'e sistematik bir biçimde saldıranlar da ne hikmetse ya cemaatçi, ya amerikancı ya ingilizlerin uşağı çıkıyor. Bu taşak oğlanı da aklı sıra aykırıyım cesurum diye ortada dolaşıyor. Küçük Cem, Erkan Tan ve niceleriyle beraber kıç yalayıcı karaktersizlersiniz o kadar..

15.01.2019

Kitabının ses getirmesi için gerekliymiş o uydurma. Andrew Mango, Atatürk adlı eserinde bu tür ahlâksız iftiraların genelde İngiliz kaynaklı olduğunu belirtmişti. Ayrıca Menemen İsyanı'nın düzmece olduğu yalanı da Fransız temalı. Çok ilginçtir. İngiliz ve Fransız patentli yalanlara sarılanlar özellikle mi İslamcı oluyor yoksa kan mı çekiyor?

15.01.2019

belki çomarlar kızacak ama bu ülkenin yüzde ellisi abdestli namazlı tecavüzcülerden bıktı usandı

TÜM YORUMLARI OKU (47)