Fatih Tezcan'a Hapis Cezası Verildi

Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik hakaretleriyle bilinen Fatih Tezcan, yargılandığı bir davadan 3 ay 15 gün hapis cezası verildi.

TELE 1’den Ali Çadırcı’nın haberine göre, Taylan Kulaçoğlu’na hakaret eden Fatih Tezcan’ın yargılanmasına bugün devam edildi. Maltepe Açık Cezaevi’nde bulunan Fatih Tezcan’ın katılmadığı duruşmada, avukatı söz aldı. Avukat müvekkili Tezcan’ın beraatini istedi.

Savunmalarının ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı. Kararda, “Sanığın hakaret eylemini alanen gerçekleştirdiği anlaşılmakla, cezasının arttırılarak 3 ay 15 gün hapisle cezalandırılmasına, sanığın sabıkalı geçmişi nedeniyle olumsuz kişiliği ve suç işleme hususundaki eylemi dikkate alınarak indirim yapılmasına yer olmadığına karar verilmiştir.” denildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

3 ay önce de Atatürk'e hakaretten ceza almıştı

Tezcan, Atatürk’e yönelik “İngiliz’e hilafeti satan Yahudi” paylaşımı nedeniyle “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret” suçundan 1.5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkeme, Tezcan’ın “sabıkalı geçmişi, tekrar suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluşmaması, suça yatkın kişiliği” gibi nedenlerle cezayı ertelememişti.

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
07.12.2021

Tam olarak hatırlamıyorum ama tutuklu gösterilip ya da ifadesi alındığı iddia edilip arka kapıdan salınan şahsiyet bu ise, 3 ay yatacak mı orası tartışılır. Keza sırf Bahçeli istedi diye FETÖ'cü Mümtazer Türköne'yi serbest bırakan bağımsız ve tarafsız yargımız var biliyorsunuz!

08.12.2021

Mümtazer bahçelinin vazgeçemeyeceği bir isim ama.

07.12.2021

paraya çevirirler olay biter akp yalamasını bırakmaz çünkü fareler gemi den kaçmaya başladı en çokda beklediğim düşmeleri o zaman çurcuna başlıycak

08.12.2021

Aqp ye batan birkaç söylemi vardı, son dönemde ekonomiyi eleştirmeye kalktı. Sonuç: gözden çıkarıldı asdfghk zaten geçen yıl kademi karşısına alarak baya bi göze batmıştı. Hapse girsin ve ebediyete kadar çıkamasın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ