Fatih Terim ve Eşinin Seçil Erzan'a El Yazısıyla Yazdığı Not Ortaya Çıktı!

Seçil Erzan'ın kurduğu fon sistemiyle Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırması ortalığa bomba gibi düştü.

2011 yılında borsada 1 milyon lira batırdığı, zararını karşılamak için yatırım vaadiyle para topladığı ve 2021 yılına kadar bu sistemi devam ettirdiği ortaya çıkmıştı. Aralık 2022'de Denizbank bünyesinde özel bir fon kurulduğu, para yatırmaları halinde 35-40 günlük vadeyle yüzde 20-30-40 oranında faiz verileceğini futbolculara anlatarak vurgun yaptığı öğrenilmişti.

Her geçen gün ise bu fon vurgununda ilginç detayları öğrenmeye devam ediyoruz. Son olarak iddianamede ismi geçen ünlü futbolcuların milyon dolarları verip karşılığında not kağıtlarına elle yazılmış dekontlar aldığı ortaya çıkmıştı.

Şimdi de İsmail Saymaz, Fatih Terim ve eşinin Seçil Erzan’a el yazısıyla yazdığı notu paylaştı. Not, Fatih Terim ve eşi Fulya Terim'in geçen yaz Erzan'ın Bozcaada'daki evine yemeğe gittikten sonra yazılmış.

Notta şunlar yazıyor: "Sevgili Seçil, sevgili Candaş. Bir insanın bir insana verebileceği en ölümsüz hediye sevgidir. Bu hafta sonu bize o kadar naif bir şekilde hissettirdiniz ki teşekkür etme için cümle kurmakta zorlanıyorum. İyi ki yolumuz kesişmiş. En ufak detayına kadar düşünülmüş harika bir hafta sonuydu. Bir kez daha sonsuz teşekkürler."

Saymaz, yazısında Erzan ile Fulya Terim arasındaki WhatsApp yazışmasının dosyaya girdiğini ve yazışmada Fulya Terim'in para transferi için Erzan'dan banka ve SWIFT hesabı istediğini belirtti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Fatih Terim Seçil Erzan'ın Fonundan Ne Kadar Kazandı? Gazeteci Lube Ayar'dan Bomba İddia!
Arda Turan'ın Seçil Erzan'a Verdiği 13 Milyon 900 Bin Dolar Yapay Zeka ile Bir Odaya Yerleştirildi

Popüler İçerikler

Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
28.11.2023

Adanalı ve Gslı biri olarak Adanalilara ve Gslılara sempatim olduğu halde bir seni sevemedim be Fatih hoca nedenini kamuoyunun takdirine bırakıyorum :)))

28.11.2023

Seçil ile Fatih ortak . Beraber keriz silkelemişler .

28.11.2023

hepsinin arkasında bir kellesi büyük, ensesi kalın biri var.. Türkiye'deki tüm vurgunların bir siyasi ayağı var yoksa vurdurmazlar.. Bkz: çiftlik bank, Thodex, jet fadıl vs vs... ama hepsinin müşterisi aynı: "aptal bir halk"

28.11.2023

Fatih emmi arkasına mehmet ağarı alıp mafyacılık oynamaya çalışan gudubetin biridir. Baktı ki oynayamıyor, kimse iplemiyor dolandırıcılık yapmaya başladı

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ