Fatih Terim Geri Dönüyor: Belgeseli Rekor Kırmıştı, Şimdi Kitap Yazıyor!

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in Netflix'te yayımlanan belgeseli büyük bir beğeni toplamış ve milyonlarca kişi tarafından izlenmişti. İtalya Konsolosluğu’nda Türk-İtalyan buluşmasına konuşmacı olarak konuk olan Fatih Terim'in kitap çıkarma hazırlığında olduğu öğrenildi.

Galatasaray efsanesi Fatih Terim, İtalya Konsolosluğu'ndaki etkinliğe konuşmacı olarak katıldı. Pirlo ile bir araya gelen Fatih Terim'in kitap yazdığı öğrenildi.

TRT Spor'dan Yiğit Bulut'un aktardığına göre Fatih Terim kitap yazıyor. Bu kitapta belgeselinde olmayan birçok konu kitabında yer alacak.

TRT Spor spikeri Veli Yiğit "Fatih Terim kitap yazıyor. Belgeselde olmayan birçok şey kitapta olacak. Ayrıca müze açılışı olacak. Fatih Terim'in kazandığı kupalar ve birçok şey, üst düzey müze olacak."

Fatih Terim'e yeni tekliflerin olduğunu söyleyen Yiğit Bulut şunları kaydetti:

"Fatih Terim çok şey anlattı. Birebir çok uzun konuştuk. Keyfi çok yerinde. İnanılmaz iyi gördüm. Hem fiziksel, hem mental. Hoca da "aslan gibiyim" dedi. İzlenimlerimi paylaşayım. Fatih Terim en az 5-6 yıl daha teknik direktörlük yapar. Teklifler de var."

Fatih Terim'in yeni kitabında bahsedeceği konulardan hangisini merak ediyorsunuz? Sizce Fatih Terim nerede teknik direktörlük yapmalı? Yorumlara bekleniyorsunuz!

Fatih Terim Sevgisinin Bambaşka Bir Seviyede Olduğunu Daha İyi Anlamanıza Sebep Olacak Muazzam Paylaşımlar
Fatih Terim'in Netflix Belgeselinde Okan Buruk ile Yaşadığı Daha Önce Hiç Duymadığınız Eğlenceli Anısı
Terim Belgeseli Netflix'te Rekor Kırdı, Fatih Terim Duygu Dolu Bir Mesajla Herkese Teşekkür Etti

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
YORUMLAR
09.11.2022

Belgesel değil de övgüsel diyelim ona. Bir Galatasaray'lı olarak Fatih Terim'in benim için yeri her zaman ayrıdır, ama bu birçok hatası ve ayıbı olduğu gerçeğini de değiştirmiyor. Bu "belgesel"se bunların hiçbirini görmeyip sadece övgüye dayalı bir prodüksiyondu. Açıkça içimizden Fatih Terim'i bir övmek, yağlamak geldi deseler en azından daha samimi olurdu.

Hocam ❤️

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ