Seçil Erzan Skandalında MASAK Raporu: Paralar Bulgaristan’da Kumarhanede mi Aklandı?

Türkiye, bankacı Seçil Erzan’ın karıştığı dolandırıcılık skandalını konuşuyor. Erzan, aralarında futbol camiasının en ünlü isimlerinin de yer aldığı yüzlerce kişiden yüksek faiz vaadiyle para topladığı suçlamasıyla yargılanıyor. MASAK’ın yaptığı incelemede, Seçil Erzan’ın topladığı paraların izin Bulgaristan’da bir kumarhanede çıktı.

Banka müdür Seçil Erzan, Arda Turan, Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Muslera, Emre Çolak gibi futbol camiasının tanınmış isimleri ve iş insanların topladığı paraların nereye gittiğini merak ediyordu.

MASAK, Seçil Erzan ile birlikte şüphelilerin para transferlerini inceleyerek rapor haline getirdi.

MASAK’ın tespitlerine göre; Ali Yörük’ün 24 ayrı işlemle toplam 1 milyon 812 bin 500 lirayı Atilla Yörük’ün hesabına göndermesi, tek işlemde Gedik Yatırım Menkul Kıymetler’e gönderilen 700 bin lira, Aslı Yörük’ün arsa satış bedeli olarak kendi hesapları arasında iki işlemde transfer ettiği 1 milyon 233 bin lira ve Atilla Yörük’e 11 işlemle gönderdiği 2 milyon 516 bin lira şüpheli bulundu.

Ali Yörük 4 yılda 86 kez giriş-çıkış yapmış. Aynı şekilde Atilla Yörük’ün de Bulgaristan’a çok kez gidip geldiği, büyük kısmının günübirlik olduğu görülüyor. Bir başka önemli detay ise seyahatlerin, futbolcu ve iş insanlarından elden para alındığı tarihlerle çakışması.

Ali Yörük 5 Mart 2022 günü Bulgaristan’a gidip geliyor. Emniyet’in raporunda aracın Yedi Yol Bir Gayrimenkul Dış Ticaret Ltd’ye kayıtlı olduğu belirtilmiş. Kimin bu şirket? Şirket 21 Eylül 2012 günü İstanbul Beyoğlu’nda kuruldu. Kurucusu Aydın Razaki.

İşte Ali Yörük’ün kullandığı aracın Aydın Razaki’nin kurduğu Yedi Yol Bir Gayrimenkul Dış Ticaret Ltd’ye ait olması ve bunun da Emniyet kayıtlarına girmesi, bütün ülkenin baş gündemi haline gelen Seçil Erzan vakasında ilginç bir ayrıntı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Futbolcuların Davasıyla Gündeme Gelen Fonlarda Yıllık Yüzde 1000 Getiriler Yatırımcıları Cezbediyor
Gazeteci Lube Ayar Güvenlik Kamerası Görüntülerini Paylaştı: Seçil Erzan, Yardımcısına Poşetle Para Taşıtmış
Para Verenlerin Arasındaydı: Ayhan Akman Parasını Seçil Erzan'dan Nasıl Kurtardığını Açıkladı

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
29.11.2023

kimlerin parası kimlerin elinde hem de hiç emek vermeden, sen de yıllarca top peşinde koşturursun, ya da emek verip fabrika kurarsın sonra biri geliir seni ayakta bir güzel siker. Sadece "salak ve açgözlü olduğun için" siker. O yüzden siz siz olun bunlar gibi hem aç gözlü hem salak olmayın, çünkü salaksan hep sikilirsin. Sikile sikile akıllanırsın ama nafile, demir tava gelir kömür biter akıl başa gelir ömür biter.

29.11.2023

Bunlar nasıl işler, nasıl paralar?

29.11.2023

kesinlikle saptırmaca, o paralar uyuşturucu ticaretinde mal tedarigi icin kullanıliyordu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ