Fatih Terim'den Dikkat Çeken Veda Paylaşımı: "Galatasaray’daki İlk İmzam ve Son İmzam"

Galatasaray'la yollarını ayıran Teknik Direktör Fatih Terim, günler sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Sarı-kırmızılı kulübe attığı ilk imza ve attığı son imzanın fotoğraflarını koyan Terim, "Galatasaray'daki ilk imzam ve son imzam" notunu düştü.

Söz konusu fotoğrafta deneyimli antrenörün son imzasını fesih sözleşmesine attığının görülmesi dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde Burak Elmas'ın karşılıklı anlaşarak yolları ayırdık demesine rağmen, Terim'in fotoğrafını paylaştığı sözleşmedeki tek taraflı ibaresi dikkat çekti.

48 yıl önce başladığı Galatasaray serüvenin futbolcu olarak 3 Türkiye Kupası kazanan Fatih Terim, büyük başarılar elde ettiği teknik direktörlük döneminde, 8 Süper Lig, 1 UEFA Kupası ve 3 Türkiye Kupası kaldırdı.

Fatih Terim'in beğeni yağan paylaşımı sonrasında çeşitli tepkiler de verildi tabii: 👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Sahte İsimle 7 Kitap Yazıp Konferanslar Veren Sosyal Medya Fenomeni Cinayet Hükümlüsü Çıktı
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1