Fatih Terim'den 21 Kişiye Suç Duyurusu

Terim'in avukatı aracılığıyla, A Milli Futbol Takımının, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'ndaki ikinci maçında İspanya'ya 3-0 mağlup olmasının ardından kendisine, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı'ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle 21 kişi hakkında hazırlanan suç duyurusu dilekçesi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sunuldu.

Dilekçede Terim ve ailesine yönelik sosyal medya paylaşımlarına yer verildi

Dilekçede, söz konusu 21 kişinin İspanya maçının mağlubiyetle sonuçlanmasının ardından Terim ve ailesine yönelik sosyal medya paylaşımlarına yer verildi.

21 kişi hakkında ''alenen hakaret'' suçundan soruşturma başlatılması ve bu kişilerin dijital iletişim vasıtalarında arama yapılması ve konuya ilişkin suç delillerine el konulması talep edilen dilekçede, söz konusu kişiler hakkında dava açılarak cezalandırılması da talep edildi.

AA

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
23.06.2016

Özellikle kızına atılan bazı tweetler... yazan büyük ihtimal insan değildir. Şu dandik futbolu ne büyüttünüz arkadaş, ananız babanızdan çok sevdiniz ne garip işler bunlar..

23.06.2016

Bu konuda bir şey diyemem. Adamın karşısında kekeleyecek tipler, instagram'da kızının doğmamış bebeğine sallıyor. İnsanlara kinlenecek kadar büyütmeyin futbolu. Kızın ne suçu var..

23.06.2016

sevmeyebilirsiniz , başarısız da olabilir eleştirebilirsiniz lakin ailesine doğmamış torununa beddua edip küfür sallamak nedir?

TÜM YORUMLARI OKU (16)