Fatih'teki Bekçi Şiddetine İdari Soruşturma Başlatıldı

İstanbul'un Fatih ilçesinde bekçiler, gözaltına aldıkları bir kişiye şiddet uyguladı ve tepki gösterenlere hakaret ederek havaya ateş açtı. Fatih Kaymakamlığı olaya müdahale eden bekçi hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. 

İstanbul Fatih'te 4 bekçi tarafından yere yatırılan kişi, bekçilerden birinin şiddetine maruz kaldı. Şiddet uygulayan bekçi, tepki gösterenlere hakaret edip vurmaya çalıştı. Aynı bekçi, iki bekçiyle daha tepki gösterenlerin olduğu yöne koştuktan sonra silah sesleri duyuluyor.

Sokağa Çıkma Yasağını İhlal Ettiği İddia Edilen Genci Yere Yatırarak Vuran Bekçilerin Tepki Çeken Görüntüleri

Kaymakamlık: Personel hakkında idari soruşturma başlatıldı

Fatih Kaymakamlığı’ndan o görüntülerle ilgili açıklama geldi:

“Bazı sosyal medya hesaplarında yayınlanan, güvenlik güçlerimizin kamu huzurunu bozan şahıslara yönelik müdahalesi ve kelepçe uygulamasına ilişkin görüntülere dair yapılan incelemelerde; Katip Kasım Mahallemizde bugün saat: 03.30 sıralarında bir kavga olayı meydana gelmiştir.

Görevlilerimizce şahıslara dağılmaları yönünde uyarılarda bulunulmuş, ancak yapılan uyarıların dikkate alınmaması ve mukavemette bulunulması üzerine müdahale edilmiştir. Şahısların; Uyuşturucu Madde Ticareti, Görevli Memura Mukavemet, Kapkaç, Yağma (Gasp), Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama suçlarından çok sayıda kayıtlarının olduğu tespit edilmiştir.

Yakalanan şahıslardan Ş.B.’nin Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan arandığı tespit edilmiş ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır. Olay sırasında alkollü oldukları tespit edilen şahısların karakolda şikayetçi olmamaları üzerine, haklarında sokağa çıkma kısıtlamasına aykırı hareket etmekten idari işlem uygulanmıştır. Olaya müdahale eden görevli personel hakkında idari soruşturma başlatılmıştır”

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
YORUMLAR
14.05.2021

Tıp 4 de öğrencisi profesör olmuş bi hocamız sınıfta bi kaç zırto haytalık yapınca bizi toplamış demişti ki "sınavla falan doktor olunmaz, mülakat lazım, kişiliğinizi, hedeflerinizi, psikolojinizi etüt etmek lazım, insanlar hayatını emanet ediyor size" %3 lük dilime girip tıp kazanmışları irdeliyor hoca... Dönüyorsun, reis bi evrakla kolluk kuvveti yapıp ne idüğü belirsizlere halkın güvenliğini emanet ediyor. Vay halimize.

14.05.2021

Yakında Emniyet müdürü olurlar klasik soruşturma hikayesi.

14.05.2021

Gecenin 3ünde yasak olduğu halde madde kullanmış ve aranan bir adamı yakalamayla uğraşan insanlar. Diğer yanda yine yasak olduğu halde dışarı çıkmış bekçiye hesap sorup ne yapıyorsunuz diyen başka bir andaval. Siz gece yarısı it kopukla uğraştınız mı da bu adamların işine yorum yapıyorsunuz. Aynı tipler sokakta gezmeye devam edip sizi gözleri ile taciz etse yada fiziki saldirida bulunsa nerede bu devlet diye bağırırsınız. Bırakın herkes kendi işini yapsın. Sucsuz ise zaten gerekeni adalet sağlar. Bekçi yada polise kim karşı geliyorsa kesin bi boku çıkıyor zaten. İnsanların ekmeği ile oynamayın. Elinizde telefon var kayıt alıyor diye bokunu çıkardınız iyice. Videonun öncesi yok kelepce anı var. Belkide yumruk attı tekme attı bekçiye. Size dert olmuş it kopuğun hayatı. Biri gece önünüzü kesip alsın donunuza kadar da aklınız basınıza gelsin. Ondan sonra bağırırsınız bekçiii bekçiii diye.

TÜM YORUMLARI OKU (5)