Fatih'te Sokak Ortasında Cinayet: Otelin Kafesinde Oturan Adam Uğradığı Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Çapa'da, bir otelin kafesinde otururken silahlı saldırıya uğrayan Uygur Türkü Saimait Aierken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine yakın bir yerde bulunan lüks bir cipteki konsolosluk plakasının ise sahte olduğu tespit edildi...

Saldırı sonucunda ağır yaralandı

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Fatih Çapa'da bir otele ait kafede otururken silahlı saldırıya uğrayan Saimait Airerken, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybetti.

Öldürülen Aierken'in, gümrükleme işiyle uğraşan bir iş insanı olduğu öğrenildi

Uygur Türkü olduğu öğrenilen Saimait Aierken'in, gümrükleme işiyle uğraşan ve maddi sıkıntılar çeken bir iş insanı olduğu ortaya çıktı. Polis, yaşanan kanlı infazın bir alacak meselesinden ötürü çıkabilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Polis, ayrıca olay mahaline yakın bir yerde bulunan lüks cipteki konsolosluk plakasının sahte olduğunu tespit etti

Popüler İçerikler

Kardeşlerim'in Başrolüydü... Burak Deniz'in Yeni Dizisindeki Partnerinin 15 Yaş Küçük Olması Tepki Çekti!
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödül İlk Kez Kazanıldı!
YORUMLAR
11.11.2019

Evet bu tarz haberler duymaya hazırlanın artık birbirlerini öldüren afganlar Suriyeliler Iraklılar kendi ülkemizde rahat rahat at kosturabiliyorlar. İran sınırina yakın bir yerde çalışıyorum ve her gün yüzlerce Afgan Pakistanlı kontrolsüz bir şekilde geçiş yapıyor. Ben en dandik ülkeye bile gitmeye çalışırken tonla işlem yapmam gerekiyor

11.11.2019

Bu konudan oraya bağlaman çok ilginç, adam Uygar Türk'ü. İkinci olarak Suriyeli ya da Afgan olsa ne olacak ? Dövelim mi hepsini sürelim mi ? Irkçılık yapma. Irak sınır kapsına yakınsan Ağrı, Van, Hakkari ya da Iğdır bu dört ilden birinde yaşıyorsun. Yani yıllarca dışlanan kürt toplumundansın hele sen hiç yapma şu ırkçılığı. Tamam Tayyip denen varlık altı parçası iyi niyetinden almadı onları ama biz liderin suçunu bütün mağdurlara yüklemeyelim. Elinde ise mesleğini değiştir bu kadar nefret sana yük.

11.11.2019

ülkede kimsenin can güvenliği yok. canı isteyen silahı alıp istediğini öldürüyor. kimse de bir şey yapamıyor. bunlara ciddi yaptırım lazım.böyle bilerek isteyerek ulu orta birini öldüreni ulu orta infaz edeceksin ki bir daha yapmasınlar.

11.11.2019

tabiki bu dediğim geçici bir çözüm. en başta çocuk yapacak ailelere çocuk ehliyeti uygulması lazım ki herkes çocuk yapamasın. ailesinden şiddet gören, iyi bakılmayan çocuklara devlet el koymalı ki aileler işin ciddiyetini anlasın. eğitim sisteminde de reform düzeyinde bir yenilik gerekli, ancak bu konuda uzman değilim. ve şu suça meyilli mülteciler için de kanada'nın yaptığı gibi adamın işi, ailesi, adli sicil kaydı vs her şeyine bakılmalı. potansiyel suçlular ülkeye girmemeli.

TÜM YORUMLARI OKU (6)