Fatih'te Kan Donduran Olay! Evinde Çok Sayıda Ölü Kedi Bulundu: Şüpheli Gözaltına Alındı

Hayvanlara yönelik işkence ve şiddet iktidarın cezasızlık politikası nedeniyle artarak devam ediyor. İstanbul'da yavru bir kediyi çantasına koyarken güvenlik kameralarına yansıyan şüpheli F.Ö., polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin boş dairesinden yapılan incelemede, çok sayıda ölü kedi bulundu. 

Hayvanlara yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi.

Son dönemde Fatih Cami çevresinde meydana gelen kedi ölümleri sonrası çevrede bulunan güvenlik kameraları izlendi. Yavru bir kediyi çantasına koyarak götüren şüphelinin görüntüsü kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve çok sayıda hayvanseverlerin tepkisini çekti. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada şüphelinin Fatih’te esnaf olan F.Ö. olduğu tespit edildi.

Şüpheli kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin yakınlarıyla yapılan görüşmelerde F.Ö.’nin boş dairesinde çok fazla vakit geçirdiği öğrenildi. Boş daireyi kontrol eden polis ekipleri, çok sayıda kedi ölüsüyle karşılaştı. Hayvanların cansız bedenleri belediye ekiplerince alındı.

''Onu alıp dükkanıma götürdüm''

Poliste ifade veren şüpheli M.F.Ö. kedileri öldürdüğü iddialarının asılsız olduğunu belirterek 'Ben orada bulunan kedileri beslemek için her gün yüzlerce liralık mama alıyorum. Görüntülerin çekildiği gün de yine onları besliyordum. Bu sırada yavru bir kedinin gözünden yaralandığını fark ettim. Onu alıp dükkanıma götürdüm. Yarasına merhem sürdüm. Kedi 2 gün benim dükkanımda kaldı. Daha sonra onu götürüp camii görevlisine teslim ettim' dedi.

Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'na Tepki Gösterdi: ''İBB Başkanı'nı Evine Göndereceğiz''
Erzurum'da AVM'de Patlama: 2 Kişi Yaralandı

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
14.11.2023

Lan oç, ozaman evindeki ölü kediler ne alaka? Türkiyede bir tek kedi seri katili eksikti o da oldu.

14.11.2023

Senin yedi sülaleni sikeyim ..

14.11.2023

O. Çocuğu daha beter şeyler yaşa acı çek öleme inşallah

TÜM YORUMLARI OKU (19)