Fatih'te Dehşet! Polis, Durdurduğu Araçtaki 2 Kişi Tarafından Vuruldu

İstanbul'un Fatih ilçesinde kimlik kontrolü yapan 2 polis memuru silahlı saldırıya uğradı. Saldırganların 2 kişi olduğu belirtilirken, yaralı polisler hastaneye kaldırıldı. Polisin saldırganları arama çalışması devam ediyor.

İşte O Görüntüler!

Sabah gazetesinin haberine göre, İstanbul Başakşehir'de bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle amcasının evini basıp, yengesini öldürdü. Bu olayın ardından üst kata çıkıp amcasının kızını vurdu. Konuyla ilgili polisin çalışması sürerken Fatih'te Güven Timleri tarafından durdurulan araçtaki şahıs iki polise ateş edip kaçtı. Polisleri vuran şüphelinin Başakşehir'deki olayın faili Güven G. olduğu öne sürüldü. Polisin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Anne hayatını kaybetti, kızının ise hayatı tehlikesi devam ediyor

Başakşehir'de sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddialara göre şöyle yaşandı. Bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle önce amcasının evine gitti. Burada tartıştığı yengesini öldürdü. Ardından üst katta oturan kuzeninin evine gidip amcasının kızınıza vurdu olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri annenin hayatını kaybettiği kızın ise hayatı tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Şüpheli polislerin birini kafasından diğerini de boynundan vurdu

Polisin olayla ilgili çalışmaları sürerken Fatih'te Güven Timleri tarafından durdurulan bir araçtaki şüpheli polislerin birini kafasından diğerini de boynundan vurdu. Kafasından vurulan polis memuru O.K.'nin durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, Ö.K'nin hayati tehlikesinin olmadığı öne sürüldü. Polisleri vuran kişinin Başakşehir'de yengesini ve kuzenini vuran Güven G. olduğu öğrenildi. Kaçan şüpheliyi yakalama çalışmalarının devam ettiği iddia edildi.

Popüler İçerikler

İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
19.09.2022

İnşallah yaralı polisler hayatta kalıp sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam ederler. saldıran teröriste gelince her ne kadar adalet bazen yerini bulmasa da bu saatten sonra kurtuluşu yok. bunun gibileri diri de yakalasan kafasına sıkacaksın. yazacaksın rapora "teslim ol çağrısına ateşle karşılık verdi" tarzında bir şey alayının canı cehenneme.

19.09.2022

gülenler neye gülmüş acaba?

19.09.2022

Mülteci çıkarsa şaşırmam. Cesarete bak hele. Eskiden polis memurları gömleğinin düğmesini göstererek "6 aydan başlar" derdi. Nereden nereye geldi Türkiye.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ