Fatih Portakal: “Siyasetin Bugün İtibariyle Brütüs’ü Meral Akşener’dir”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını kabul etmeyerek Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu adaylığa davet etmesi gündeme bomba gibi düştü.

Bu açıklamalar sonrasında birçok isimden yorumlar gelirken bir açıklama da gazeteci Fatih Portakal’dan geldi. İşte Fatih Portakal’ın Meral Akşener hakkındaki yorumları:

👇

👇

CHP ile Mansur Yavaş Arasında İlk Görüşme: 1 Saat Belediyede Kaldı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
03.03.2023

herkesin bildigi gercek olan mansur yavas varken,kaybetme riski yuksek oldugu halde kendini aday yapmak,alcak bi cikarcidan baskasi olmadigini gosterir. K.K bu ulkeye gelmis en buyuk beladir.bunun yuzunden akp 20 yildir iktidar.

03.03.2023

Geçen seçimde,sonuçlar açıklandıktan sonra telefonunu kapatıp,bırakacağım diyen yine Akşener’di.Siyaset istikrar ister.Seçime bu kadar yaklaşılmışken bu yaptığının mazereti olamaz.

03.03.2023

Ben iyi parti gençlik kolları başkan yardımcılığı yaptım bugün istifa ettim ben dostumu bugüne kadar yarı yolda bırakmadım bundan sonrada bırakmam seçime aylar kala bunu yapan bir parti benim için haindir masadaki herkes Kılıçdaroğlu aday olsun diyor yavaş Kılıçdaroğlu aday olsun diyor imamoğlu kılıçdaroğlu aday olsun diyor herkes Kılıçdaroğlu adaylığında uzlaşmış adam meral hanım tek başlılık yapıyor bundan sonra ben merali tanımıyorum

03.03.2023

yapma bunu dostum ülkenin sana ihtiyacı var 😭

03.03.2023

fatih de CHP nin comari gibi geliyor bana

TÜM YORUMLARI OKU (52)