Fatih Portakal "Kızılay Hastanelere Kan Satıyor" İddiasını Sürdürdü

Gazeteci Fatih Portakal, Kızılay'ın Ahbap'a çadır sattığının ortaya çıkmasının ardından çarpıcı bir iddiada daha bulunmuş Kızılay'a bağışlanan kanların hastanelere parayla satıldığını iddia ederek Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı istifaya davet etmişti. 

Gazeteci Fatih Portakal'ın "Kızılay hastanelere kan satıyor" iddiası sonrası Kerem Kınık'tan açıklama gelmiş "Temelsiz bir itham" demişti. Fatih Portakal iddiasını sürdürerek yeni açıklamalarda bulundu.

AHBAP'a, depremin 3. günü 46 milyon TL karşılığında çadır satan Kızılay'ın başkanı Kerem Kınık ise Fatih Portakal'a "Bu Ulusal Kan Güvenliğini tehlikeye atacak sorumsuz ve temelsiz bir itham. Lütfen hemen tashih edin ve sorumlu bir gazeteci gibi davranın. Kan ticarete konu edilemez. Kan Bankacılığının maliyetini SGK Kızılay’a ödenmek üzere ilgili hastaneye öder" ifadeleri ile cevap vermişti.

Bu diyalog sonrasında gazeteci Fatih Portakal iddialarının arkasında durdu ve konuyu daha detaylı olarak anlattı.

İşte Fatih Portakal'ın Kızılay başkanı Kerem Kınık'a yönelik yazdıkları ve Kızılay'ın 'kan sattığı' iddiası ile ilgili yeni sözleri:

👇

👇

👇

👇

Kızılay Çadır Dışında Gıda da Satmış! Haluk Levent: İçimize Sinmiyor

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
27.02.2023

Kızılay ticarete başladığından beri kan yüzünden kaç kişi kurtarılamadı O kadar çok yolsuzlukları var ki hangisini söyleyeceğimizi şaşırdık nereye elinizi atsanız elinizde kalıyor devleti ve devlete yüzyıllardır bağlı kurumları itibarsızlaştırdınız yazıklar olsun bir de helallik istiyorlar yetimin mağdurun hakkını yediyseniz ki yediniz hep yoksulun hakkını yediniz bir gram hakkım varsa haram zehir zıkkım olsun hem bu dünyada hem öteki dünyada

27.02.2023

Kızılay yıllardır kan satıyor bunu bilmeyen i var.

27.02.2023

Ben mesela bilmiyordum! Neden böyle bir şeyi bilmeli ki insanlar? Kan BAĞIŞLIYORLAR, üstüne kendi kanlarını satın aldıklarını neden düşünsünler? Bu şekilde yaklaşımın ve tüm insanların bu şekilde yaklaşımları, olayları çok normalleştiriyor. Bu algıdanda kurtulmalıyız hep beraber!

27.02.2023

Bu gerçeği acı bir şekilde arkadaşımın abisi kanser olduğunda farketmiştim Kemoterapi alan abisine kan masrafını karşılayamadıkları için osmaniyeden arabaya adam doldurup Gaziantep devlet hastanesine gidip biz kan veriyorduk sürekli tekrar eden bir süreçti o günden sonra bir daha asla kan bağışında bulunmadım çünkü benim bedava verdiğim kan parasıyla insanlara veriliyordu eğer para karşılığı veriliyorsa kanım ben kan verirken banada ödeme yapılması gerekir demi ! Çürümüş bir topluma dönüştük ve bu canımı acıtıyor keşke bizde toplum olarak insan olmanın anlamı öğrensek

TÜM YORUMLARI OKU (19)