Fatih Portakal'dan Sert Seçim Değerlendirmesi: "Tebrik Etmiyorum"

Gazeteci Portakal, seçim sürecinin kesinlikle adil olmadığını savunarak, "Devlet imkanlarının sınırsız akıtıldığı, sahteciliğin, yalanın, montajın, iftiranın, korkutmanın, yasağın ve engellemenin olduğu bir yarış… " dedi.

Portakal şöyle devam etti: "Sonuca saygım var, Erdoğan’a hayırlı olsun diyorum. Çok istiyordu; o zaman kendi bozdu kendi düzeltsin. Ama tebrik etmiyorum. Çünkü adaletsiz bir seçim süreci gözümün önünden akıp geçti."

"Hem montajları, sahteciliği, yalanları yani adaletsizliği yani kazanmak için yapılanları göreceğim hem buna 'zafer' diyeceğim bir de tebrik edeceğim! Tüm insani özelliğimi ve olumlu kavramları ters yüz etmiş olurum."

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur yarışında Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52.18, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 47.82 oy almıştı.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
29.05.2023

okul basıp insan dövdünüz, müşahit öldürdünüz, çoklu çoklu oyları bastınız, her boku yiyip karşıdakine suç attınız şimdi de oh çekiyorsunuz. siz de biliyorsunuz neyin ne olduğunu ama kansız piçlersiniz işte. düşmanın ninelerine atladığı döl artıkları burda ohh çekiyor. vatan bu kadar haini bir arada görmedi.

29.05.2023

Kahramanı'da haini de bol bir milletiz.

Türk milleti nasıl kazandığını biliyor. tek kelime dahil Türkce konuşamayan Araplar sayesinde. sandık başında ki başkanları ve polisleri döverek, bir akepliye sorsan demokratik seçim olsu5 der. gel gelelim Devletin tüm kurumlarını kullandığını hepimiz gördük. zaten tüm kurumları ele geçirmiş birine karşı galibiyet almak mucizeydi...

29.05.2023

Ne ara burayı g.t kılları bastı?..

29.05.2023

saklanıyordu piçler. kaybetselerdi hepsi muhalif maskesini takacaktı.

TÜM YORUMLARI OKU (33)