Fatih Portakal'dan Nureddin Nebati ve Süleyman Soylu'nun Meclis'teki Samimiyetine Sert Yorum

Türkiye Büyük Millet Meclis Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmelerinde ara verildiğinde iki eski bakanın samimi görüntüsü, Sözcü TV'nin ana haber bülteninde Fatih Portakal'ın yorumlarına neden oldu.

TBMM'de bütçe görüşmelerine ara verildiği sırada eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yle eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun samimi diyaloğu dikkat çekti. Gazeteci Fatih Portakal da bu iki isim için dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Geçen dönem bakan olan bu dönemde milletvekili olarak Melis'te bulunan Nureddin Nebati ve Süleyman Soylu, Meclis'te el ele sohbet edince Fatih Portakal, 'Ülkeyi biri ekonomik, diğeri güvenlik anlamında çökertti, ikisinden de hesap sorulmuyor bu ülkede' ifadelerle dikkat çekti.

Meclis Genel Kurulu 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi görüşmeleri esnasında verilen kısa arada, eski İçişleri Bakanı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu ve eski Hazine ve Maliye Bakanı, aynı partiden Mersin Milletvekili Nurettin Nebati, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanına giderek tokalaştılar.

Nebati ve Soylu ikilisi Bahçeli'nin yanından ayrılırken, ayakta sohbet ederken, aralarının iyi olduğunu da gösteren bir şekilde ele ele tutuştular.

Nureddin Nebati, geçmişte Berat Albayrak ile çalışma arkadaşı olarak bakan yardımcılığı görevinde uzun yıllar bulunmuş, 2020 yılında Albayrak'ın istifası sonrasında bakanlığa getirilen Lütfi Elvan'la da çalışmıştı. 2021 yılı sonlarında Elvan'ın görevinden affını talep etmesiyle Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilmişti.

Nebati ve Süleyman Soylu'nun bakanlık yaptıkları dönemlerde de birbirlerine yakın oldukları ve destek verdikleri görülüyordu.

Nureddin Nebati'den Süleyman Soylu'ya Makamında Destek!

Sözcü TV'nin Ana Haber bülteni sunucusu Fatih Portakal da bu görüntülere yer verdiği bültende iki eski bakana yönelik yorumlar yaptı.

Portakal, 'Ülkeyi biri ekonomik anlamda, diğeri güvenlik anlamında çökertmiş iki insandan bahsediyoruz' derken, 'Ekonominin durumu da ortada iç huzurun durumu da ortada. İkisi bu şekilde el ele ve gönül gönüle Meclis Genel Kurulunda dolaştılar' şeklinde sert ifadeleriyle dikkat çekti.

Portakal, sözlerine şu şekilde devam etti:

Biri İçişleri Bakanı, diğeri ekonomiden sorumlu olan bakandı. Biri ekonomiyi mahvetti, sıkıntıyı yaşıyoruz, diğeri, iç güvenlikteki huzuru kaybettik. İşte Ali Yerlikaya. Allah'tan öyle bir insan geldi ki bir şeyleri temizlemeye çalışıyor. İkisinden de hesap sorulmuyor bu ülkede.

Fatih Portakal'ın haber bültenindeki o sözlerini buradan izleyebilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

'İktisat Tarihinin En Pahalı Deneylerinden Biri' Olarak Görülen KKM'yi TCMB'nin Eski Başekonomisti Anlattı
Eski Bakan Nureddin Nebati'nin Sözlerini Özgür Demirtaş Hatırlatınca Tartışma Sosyal Medyaya Damga Vurdu
Sevilay Yılman'dan Merkez Bankası Başkanı'nın Gündeme Damga Vuran Röportajına Dair Önemli Kulis Bilgisi Geldi

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
26.12.2023

Son seçimde oy verdiğiniz adam (Kılıçdaroğlu) asker-polis katili HDP ile işbirliği yaptı, kazansaydı o zaman görürdünüz iç huzuru. Boş boş konuşuyorsunuz ancak, bu ülkede problem çıkartan iç huzuru bozan birileri varsa o da sizlersizin ve sizin kışkırtıp sokaklara döktüğünüz gezi kafasındaki çapulcular. Ha ekonomiyide amerikadan uzaktan talimatla yönetecek olan Jeremy Rifkin vardı birde yine kazansaydınız ekonomiyide amerikaya teslim edecektiniz. Erdoğan'ın Ak Parti'den kovduğu ne kadar fetöcü varsa CHP'nin 1 ve 2 sıra adayları olarak Meclise girdiğini de unutmayalım. Örnek Sadullah Ergin, bakanlık yaptığı dönemde neler söylediniz neler. Aynı şekilde nebati ve soylu sizin tarafa geçsin yine 1 ve 2. sıra adayları olarak meclise sokarsınız Eyyyy Fatih Portakal sizi varya sizi adamın olmadığı yerde bile adamdan saymaz bu millet ..

26.12.2023

Mansur Ankarayı kazanırsa sayaçları PKK lılar okuyacak diyodu senin gibi birileri. Bak Bilale anlatır gibi anlatayım, senin o profiline arka plan yaptığın Türk Bayrağı var ya, o bayrakla dolaştığı için 24 kişiyi yenikapıda göz altına aldı Polis , devlet kanalları dahil TÜRK BAYRAĞI ile Bayraklı Milli forma ile bile çıkamadı hiç bir kanala bu millet. Hiç bu kadar aşağılanmadı bu bayrak, hala milliyetçilik oyunuyosun kafana göre.. Akp li Arınç'ın gördük ama ses etmedik dediği mühimmat var ya, o cephane ile 400 tane vatan evladı şehit edildi , megri megri diye halay çektiniz Şiwan Perver denilen terörist ile , hala konuşuyosunuz,

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ