Fatih Portakal'dan Muharrem İnce'ye: "Yalan Söylüyorsunuz, WhatsApp Yazışmaları Elimde"

Gazeteci Fatih Portakal, kendisi hakkında 'Programına katılmayacağımı söyledim, kızdı' diyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye Youtube yayınında tepki gösterdi. 'Külliyen yalan! Yalan söylüyorsunuz Muharrem Bey' diyen Portakal, 'Bir daha böyle üstüme gelmeyin, o WhatsApp yazışmalarını gösteririm. İster katıl, ister katılma. Çok da umurumda!' sözleriyle İnce'ye seslendi.

Gazeteci Fatih Portakal, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin kendisi ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Portakal, İnce'nin yalan söylediğini belirtti.

Muharrem İnce, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamada, 'Fatih Portakal ile aslında bir sorun yaşamadık. Bir konu ile ilgili aradı konuştuk. Sonra programına davet etti. Sosyal medyada yayın yaptığı bir program. Katılmayacağımı söyledim. Kızdı. ‘Her çağrıldığım programa konuk olmak zorunda mıyız’ dedim. Bir daha da konuşmadık' demişti.

Fatih Portakal, YouTube kanalında yaptığı programda Muharrem İnce'nin açıklamalarına işte bu sözlerle tepki gösterdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Muharrem İnce, Nevşin Mengü, İsmail Saymaz ve Fatih Portakal'a Neden Küstü?

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
20.03.2023

gazeteci mi siyasetçi mi ? hangisi daha çok yalan söyler diye düşünüyorum. kesinlikle siyasetçi daha çok yalan söyler. ince yalan söylüyor. bu arada gazeteci derken kendini gazeteci diye tanıtan trollerden bahsetmiyorum.

20.03.2023

onların hepsi yalancı.

20.03.2023

Ben Fatih Portakal'a inanıyorum

20.03.2023

Ya bu kadar güvensiz bir ortam olur mu? Al birini, vur ötekine.. Olan bize oluyor. Muharrem İnce'nin erotik şiir kitabı mevzusunu(Tatanka diye aratın), hakkındaki taciz iddiasını vs karşı tarafın ısıtıp ısıtıp servis ediyor olması beklenirdi. Birbirlerinin en küçük açığını kaçırmıyorlar. Bu durum,önümüzdeki seçim için iktidardan destek gördüğü yönünde beni kıllandırıyor. Ama bakarsan, M.İnce gökten inmedi. Senelerce CHP'de görev aldı.Cumhurbaşkanı adayı gösterildi. CHP sanki onun bu falsolu hallerini bilmiyor muydu? Yok mu şöyle asgari düzeyde düzgün siyasetçiler? Öldük ya!

TÜM YORUMLARI OKU (20)