Fatih Portakal'dan Eski Ev Arkadaşı Ekrem İmamoğlu'na Zam Tepkisi: 'Biri Soldan Vuruyor, Diğeri Sağdan'

İstanbul’da toplu taşımaya gelen yüzde 35'lik zamma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun üniversiteden ev arkadaşı da olan Fox TV sunucusu Fatih Portakal’dan tepki geldi. Portakal, İmamoğlu'nu 'Seçim öncesi tasarrufla zam yükü bindirmeyeceğini söylüyordu. Çok şeye kamera önünde açıklama yapan İmamoğlu bu kez yazılı açıklama yaptı. Aslında bu kez de cikip gerekcelerini anlatmasi gerekir.' diyerek eleştirdi. İmamoğlu ise zam eleştirilerini 'Yaptığımız zam ne yazık ki bir sonuçtur. Esas, girdilerden hesap sorulması lazım' şeklinde yanıtladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bugün yaklaşık üç yıldır değişmediğini belirttiği toplu ulaşım ücretlerine zam yapılacağını duyurdu.

Yeni tarife ile ilgili detaylar için 👇

Yeni Tarife 10 Şubat'ta Başlıyor: İstanbul'da Toplu Taşımaya Yüzde 35 Zam

AKP'li Burhan Kuzu Twitter'da "Herşey çok güzel oluyor mu?" diye sordu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Fatih Portakal ise "Biri sağdan vuruyor, digeri soldan" dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal da Twitter paylaşımında zamı eleştirerek şunları söyledi:

'İstanbul ulaşımı %35 zamlandı. Biri sagdan vuruyor, digeri soldan. Başkan,seçim öncesi tasarrufla zam yükü bindirmeyeceğini söylüyordu. Çok şeye kamera önünde açıklama yapan İmamoğlu bu kez yazılı açıklama yaptı. Aslinda bu kez de cikip gerekcelerini anlatmasi gerekir.'

İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu olan İmamoğlu ve Portakal'ın sınıf arkadaşı oldukları ve bir dönem aynı evi paylaştıkları biliniyordu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İkilinin üniversite yıllarına dayanan arkadaşlıkları için 👇

Pek Bilinmeyen Bir Dostluk: Ekrem İmamoğlu ve Fatih Portakal Ev Arkadaşı Çıktı!

Eleştirilere Adana'dan yanıt veren İmamoğlu: "Hizmetin sürdürülmesi için yapıldı"

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Adana’da CHP'li belediye başkanlarının katıldığı bir toplantıda zam eleştirilerini yanıtlayan İmamoğlu:

'Yaptığımız zam ne yazık ki bir sonuçtur. Esas girdilerden hesap sorulması lazım. Akaryakıt ve diğer unsurlara baktığınız zaman 2 yılı aşkın süredir yapılmayan İstanbul’daki zam, vatandaşımız düşünülerek, hizmetin sürdürülmesi adına yapılmış bir zamdır. Elbette hiçbir belediye zam yapmak istemez ama bugünün Türkiye’nin koşullarında bu mümkün değildir' dedi.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
07.02.2020

Ben bu ekrem imamoğlu yüzünden hemen hemen herkesle kötü olmuş biriyim komşularımla akrabalarımla..7.8 ay oldu göreve geleli 1 tane gözle görünür yaptığı iş yok ,adam ya tatile gidiyor yada zam yapıyor..gelde eleştirme bu adamı benim için şuana kadar tam bir hayal kırıklığıdır daha birşeyde yazmak istemiyorum allah bildiği gibi yapsın..zamları yapan kim olursa olsun gerek iktidar gerekse belediyeler tamamen karşıyım..beceriksiz aptal herif kimsede savunmasın bunu..

Pasif Kullanıcı
07.02.2020

Biri sağdan vuruyor bi soldan ne güzel söylemiş, zamanında akpye sonradan chpye oy veren 2 yıldır da oy kullanmayan biri olarak söylüyorum al birini vur ötekine hepsi birbirinden b.k. Bi de bu siyaset için birbirini yiyen insanlar var valla kafam almıyo öylelerini

Pasif Kullanıcı
07.02.2020

Aynen siyasi günlerde, evde oturup, kitap okumak gibisi yok. Bu arada ''Oy vermeyenlerin oyu, AKP'ye gidiyor'' olayı da yalan. O da solcuların uydurması. 'Gelmedi' diye yazılıyor. Ha hükümette başka parti olsa, gelmeyenlerin oyu onlara da atılmaz. Merak etme, apolitiklik her zaman daha iyi.

07.02.2020

Secim zamaninda dedigi neydi bi hatirlayin nedemisti "ulasim giderlerini azaltacagim " baska soze gerek yok . :))))

TÜM YORUMLARI OKU (41)