Fatih Portakal, Bakan Nureddin Nebati İçin Şarkı Söyleyen Serdar Ortaç'a Yönelik Çok Sert Çıkışıyla Gündemde

Sözcü TV Ana Haber Bülteni ile ekranlara geri dönen Fatih Portakal, Maliye Bakanı Nureddin Nebati için şarkı söyleyen Serdar Ortaç'a yönelik sert sözleriyle dikkat çekti.  

Ünlü gazeteci Portakal, Bakan Nebati için şarkı söyleyen ve övgü dolu sözler sarf eden Serdar Ortaç'a yönelik 'Omurgasız biri' çıkışıyla gündem oldu.

Mersin'de Gençlik Buluşması'nda sahne alan Serdar Ortaç ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati arasında geçen bir diyalog geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu.

Mersin AK Parti Milletvekili Adayı Nureddin Nebati için Karabiberim şarkısını okuyan Serdar Ortaç, "Nebati Baba için okuyorum. Sizi seviyoruz" sözleriyle dikkat çekmişti.

Sözcü TV Ana Haber Bülteni ile ekranlara geri dönen Fatih Portakal, Bakan Nebati için şarkı söyleyen Serdar Ortaç'a yönelik sert sözleriyle gündem oldu.

Portakal'ın Ortaç'a yönelik, "Sanatçı demiyorum, omurgasız biri. Methiyeler düzüyor; 'babacım' diyor ona. Artık nereden babasıysa bilmiyorum." sözleri dikkat çekti.

Fatih Portakal'ın, Ortaç'a yönelik bu sert sözleri büyük yankı uyandırdı!

Siz ne düşünüyorsunuz?

İlginizi çekebilir:

Portakal'dan İnce'nin Adaylıktan Çekilmesi İçin Çağrı!
Fatih Portakal: 'Hiç Güven Verici Bir İsim Değil Muharrem İnce'
SÖZCÜ TV'yle Ekranlara Dönen Fatih Portakal Diğer Haber Programlarına Fark Attı!

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
08.05.2023

kesinlikle katiliyorum portakala

08.05.2023

Tamam da omurgasız olmakla ne alakası var? Sanatçılar da her insan gibi parti tutabilirler. Belki serdar ortaç akepelidir. Akepeyi destekliyor diye neden omurgasız olsun ki? Fikirlerini bana kabul ettirmeye çalışmadıktan sonra herkes istediği görüşe sahip olabilir.

08.05.2023

Ya arkadaş tarkan’ı cem yılmaz’ı hazal kaya’sı açık açık desteklerken omurgalı oluyor vay be sanatçı diyosunuz serdar ortaç bakanı övdü diye omurgasız oluyor. Demokrasi demokrasi diyosunuz ince’ye oğan’a laf yapıyorsunuz. Siz hükümetin bunca hatasına rağmen kaybederseniz değil bu ülkenin tüm dünyanın en büyük danasısınız.

10.05.2023

Bir seyi desteklemek ve koru korune yalakasi olmak arasinda ince de degil bayagi kalin bir cizgi var. Burada bahsedilenin o oldugunu dusunuyorum ben sahsen. AKP'yi siyasi parti degil de devletin kendisi gibi gorup davranma sorunu. Hangi parti icin olursa olsun cok tehlikeli. Gerekli tepki de verilmeli. Devletin insanlar ve partiler ustu oldugunu anlamasi gereken bir secmen kitlesi var AKP'nin. Karsi taraf ise bu sekilde yaklasmiyor. Fark bu.

TÜM YORUMLARI OKU (14)