Fatih Erbakan Şikayet Etmişti: Saadet Partisi Genel Merkez Binasına Yönelik Haciz İşlemi Başlatıldı

Saadet Partisi Genel Merkez binası polis memurları eşliğinde boşaltılmaya başlandı.

"Pazar gününe kadar bekleyemediler"

Partinin avukatı Fatih Beyazıt, parti önünde yaptığı basın açıklamasında “Pazar gününe kadar beklemediler. Yeni binamızın kira kontratını yaptık ancak şık olmayan bir şekilde bugün tahliye edilmesini istediler” dedi.

Beyazıt ayrıca, 'Şık olmayan bir şekilde tahliye gerçekleşiyor. 5-6 gün süreceğini tahmin ediyoruz. Eşyalarımız Yediemin icra deposuna götürülüyor, biz oradan tutanaklarla teslim alacağız. Çünkü karşı tarafa herhangi bir borcumuz yok. İçerideki herhangi bir şeyin haciz edilmesi mümkün değil, bugün sadece tahliye gerçekleşiyor.”

Fatih Erbakan, Genel Merkez binasının kirasının ödenmemesinden dolayı işlem başlatmıştı

Türkiye'nin eski başbakanlarından Necmettin Erbakan'ın oğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, babasının eski lideri olduğu Saadet Partisi’ne, Genel Merkez binasının kirasının ödenmemesi nedeniyle haciz işlemi başlatmıştı.

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR

küçük erbakan bakanlık mı kovalıyor ne

11.04.2019

Partiler kurulmaya başlanmış, akp sol taraftan beklemesin yıkımı, kendi içinde ki insanlar ve sağ görüşteki kurulmuş ve kurulacak partilerden beklesin surprizi, hepsi avını bekleyen timsah gibi hazırda akp de oluşacak zayıflığı bekliyorlar :)

12.04.2019

Dediklerinin hepsine katılıyorum ve üzerine sağı da geçtim soldan da projeleri oldugunu düşünüyorum. En büyük örneği demokrat sol parti sanırsam, chp nin oylarını hep böldü.

11.04.2019

g.veren

TÜM YORUMLARI OKU (18)