Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın İstanbul adaylığı için, 29 Mart 2023'te İYİ Parti'den olaylı bir şekilde istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'na teklif götürdüğü iddia edildi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın İstanbul adaylığı için, 29 Mart 2023'te İYİ Parti'den olaylı bir şekilde istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'na teklif götürdüğü iddia edildi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 3 Şubat'ta yaptığı açıklamada 'Ankara, İstanbul ve İzmir'de kendi adaylarımızı göstereceğiz' ifadelerini kullandı.
Fatih Portakal aldığı kulis bilgisiyle ilgili konuşmasında şunları dedi:
'Bugün bir esnaf lokantası var Kağıthane'de... Ordaydım, 3 tane beyefendi girdi içeri. Yakalarında Yeniden Refah Partisi'nin rozeti vardı. Gelen kişiler YRP'nin ilçe teşkilatında görevliler.
Hayırlı olsun Fatih Bey kendi adayınızı açıklayacakmış, kim olacak, var mı kulağınıza gelen bir isim dedim. Bana 'Yavuz Ağıralioğlu olabilir' dediler. 'Hadi canım' dedim. 'Kendi parti kurmaya çalışıyor, olabilir mi ya' dedim. 'Evet' dediler, olmazsa Elif Erbakan'ı görmek istediklerini söylediler.
Yavuz Bey, teşekkür ederek YRP'den şu an için aday olmayı düşünmediğini ifade etmiş. Teklif de Fatih Erbakan'dan gitmiş.'
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇
Bu adam bi bana mı itici geliyor
Bir zamanların lüks arabalardan inmeyen janti playboyu şimdi düşünen ağır adamı oynuyor,durgun bakışlar yavaş hareketler bilge tavırlar,imagemakeri bayağı ter dökmüş ,ama yemezler alacağın oy belli
Türkiye genelinde %3 oyu olan bir partinin İstanbul ve diğer şehirlerde aday çıkarması en fazla kendi havalarının sönmesine neden olur ama güzel tabii. Sadece medya manipülasyonu sayesinde kilit konumda olduklarını bir şekilde idrak ederler böylelikle.