Fatih Erbakan Hakkında Suç Duyurusu: “Adnan Oktar ve FETÖ Bağlantıları Araştırılsın”

Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı ile birlikte hareket etmeyeceğini açıklayınca, Fatih Erbakan hedefe konulmuştu. Bazı gazetelerde partinin önde gelenleriyle ilgili FETÖ imaları yapılmıştı. Osmanlı Ocakları ise Fatih Erbakan hakkında savcılığa başvurarak Adnan Oktar ve FETÖ bağlantılarının araştırılması için dilekçe verdi.

Son genel seçimlerde Cumhur İttifakı’nda yer alan Yeniden Refah Partisi, yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceğini açıklamıştı.

Yeniden Refah Partisi’nin bu kararı sonrasında AK Parti’ye yakın bazı gazetelerde partinin önde gelenleriyle ilgili haberler üst üste çıkmıştı.

Ayrıca Yeniden Refah Partisi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan para aldığı bile iddia edilmişti.

Son olarak Osmanlı Ocakları isimli dernek, Fatih Erbakan için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Savcılığa verilen dilekçede Fatih Erbakan’ın Adnan Oktar ve FETÖ bağlantılarının araştırılması talep edildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçtiğimiz yıl suç örgütü lideri Adnan Oktar ile ilişkisine dair soru üzerine 'Adnan Oktar'ın taciz yaptığına dair bir tane görüntü var mı?' demişti.

İsmail Saymaz'dan 'Ciddiye alın' uyarısı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Fatih Erbakan, Adnan Oktar'ı Savundu
Yeniden Refah Partisi'nden Erdoğan Göndermeli Seçim Kampanyası: "94 Ruhu"

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
07.02.2024

Hatayda Vatandasina santaj yapan Cumhurbaskani yetmedi yandas gazetecileri yandaslari ayni seyi simdide islerine gelmeyen YRP Partisi baskani icin Fetö ve Adnan Oktar baglamlarinda suc arastirmasi teklif etti.Maksat Erdoganin tuzagina cikar gözetmeksizin düsmeyen hesabi güya sözde Adalet varya oraya intikal etmek istiyorlar.Amac Basak Demirtas adayliktan cekilince YRP de kendi adayimla deyince artik modasi aliskanlik haline akp siyasi Ahlaki erozyona ugramis Milletin gözünde rezillik te tavan yapmislardir.Bundan sonra Imamoglu cok rahat ve ezici kazanir.Murat Kurum simdiden kendine Belediye de Güvenlik iscisi olarak yer alabilir.Tabii sicili temizse....

Murat kurum’un toki’den ilk başta leş bir sicili war .Ama hoşuma gidiyor hepsi yesin birbirini 🤣

07.02.2024

Reis'in yanında olmayanlar, karşısında olmayalar "nedense" hepsi suç makinası Seçim ittifakında farklı, şimdi farklı... Farkı fiyatı.... 😡😡😡

Fetö'yü bilmem ama Fatih Erbakan'ın Adnan Oktar'la bağları ortaya çıkabilir. Yeni nesil bilmez, değinmekte fayda var. Adnan Oktar bu kedicik olaylarına başlamadan önce "Harun Yahya" mahlasıyla Erbakan ailesinin dolaylı yoldan sahibi olduğu Milli Gazete'de köşesi vardı ve dini konular hakkında yazıyordu. Yani geçmişe yönelik derin bağlar çıkabilir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ