Fatih Erbakan'dan Tartışma Yaratan Sözler: '15 Yaşında Biri Cinsel Olgunluğa Eriştiğine Göre Rızası Geçerlidir'

Konuk olduğu canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Anadolu'da yıllardan beri büyüklerimiz 14,15,16 yaşında evlenmiş, mutlu yuva kurmuşlardır. 15 yaşında biri cinsel olgunluğa eriştiğine göre rızası geçerlidir' ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Biz10 TV'de Zeynep Uzun'un konuğu oldu. Çocuk yaştaki evliliklere değinen Erbakan, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

"14,15,16 yaşında evlilikler var"

Anadolu'da yıllardan beri 14,15,16 yaşında evliliklerin olduğunu ve bu insanların mutlu yuvalar kurduklarını belirten Erbakan, '15 yaşında biri cinsel olgunluğa eriştiğine göre rızası geçerlidir' ifadesini kullandı.

Erbakan'ın açıklamaları sosyal medyanın da gündeminde👇

Geçtiğimiz ay Anadolu Ajansı 14 yaşında istismara uğrayan çocuk için 'erken yaşta evlenen kadın' ifadesini kullanmıştı📌

14 Yaşında İstismara Uğrayan Çocuk İçin, 'Erken Yaşta Evlenen Kadın' Başlığını Atan Anadolu Ajansı, Tepkilerin Odağında

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Nisan Ayı Enflasyonu Açıklandı: TÜİK TÜFE Yüzde 70'in Altında Kaldı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
20.05.2020

evliliklten anladığı tek şey gerdeğe girmek olan aşagıdaki salakları görüyorumda cidden halimiz vahim. 15 yaşındaki cocuga sigara satılmıyor bizim davar gelmiş aile kursun cocuk büyütsün diyor. Duvara konuşuyoruz resmen duvara

20.05.2020

14-15-16 yaşında evlenmiş insanların 'mutlu' olduğuna emin miyiz? Hangisi hayallerini yaşadı acaba. Doğduğu günden itibaren evlilik ve anneliğe kodluyorlar kızlarını, sonra veriyorlar 15-20 yaş büyük birine. Sonra vay efendim mutlular. Hiç sanmıyorum. 18 yaşından önce oy kullanmasına, araba sürmesine, sigara almasına müsaade yok ama cinsel iliskide kendi kararını verebiliyor, rızası oluyor öyle mi? Uçkurdan başka bir şey düşünseydiniz de şu günlerden geçmeseydik keşke.

20.05.2020

Allah rızası için seks dışında derdiniz yok mu ya sizin

20.05.2020

seks, vahdettin, işbank hisseleri, Bi de faiz

TÜM YORUMLARI OKU (109)